Hva er funksjonen til en Veivhusvarmeren ?

En Veivhusvarmeren er en elektrisk komponent som brukes i klimaanlegg og varmepumper , ifølge Hvordan Watt . Veivhusvarmeren er installert i apparater i et forsøk på å stanse bevegelsen av kjølevæske i oljen ved kondens eller migrasjon . Oppstart

Ifølge GN tog, air condition enheter og lignende kuldeteknikken bruke veishusvarmeren å unngå kompressor blir utsultet på olje ved oppstart . Når en kompressor ikke kjører for en lang periode det kan suge kjølevæske som har migrert til bunnpannen inn i systemet , sultne kompressoren med olje.
Vacuum
< p> Når oljen er holdt i en kompressor uten veivhusvarmeren , kan partikler av kjølevæske som har migrert inn i oljesystemet bli sugd opp av vakuum før olje , ifølge GN tog. Innføringen av kjølevæske i kompressoren forårsaker en skummende av kjølevæske og olje blanding redusere mengden av olje i systemet.

Heater

GN Tog rapporter veivhusvarmeren hever temperaturen av oljen som holdes i kompressoren for å redusere mengden av kjølevann den migrerer inn i olje-systemer som fester seg på overflaten av oljen. Når kompressoren ikke pumper oljen rundt i systemet holde den varm , utfører veivhusvarmeren denne oppgaven .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128667.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil