Slik kontrollerer du Toe Hjulinnstilling

Hjulinnstilling er hindret når styring og fjæring systemer ikke fungerer på riktig vinkler. Uriktige justering resulterer i raskere dekk slitebanen slitasje. Det er viktig å sjekke justering med jevne mellomrom for å unngå unødig slitasje. En god tommelfingerregel er å sjekke dekk justering hver gang et oljeskift er utført. Justeringen omfatter flere beregninger. En viktig beregning utført i løpet av justeringen prosessen er tå. Dette er en måling som involverer dekkene på kjøretøyet. Du trenger
to sy pins
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag, slik at rattet er sentrert og dekkene er rette.
2

Sett en pinne pinnen inn i slitebanen av hvert forhjul ca 6 inches over bakken. Prøv å plassere pinnene på en identisk plassering på hvert dekk.
3

Utvid målebånd, med hjelp av en venn, fra en pinne til den andre pinnen. Hold målebåndet mot dekket for en mer nøyaktig måling. Ta opp målingen.
4

Start bilen og sikkerhetskopiere bilen sakte fram til pinnene er ca 6 inches over bakken på baksiden av dekket. Ikke rull frem fordi du vil kjøre over pinnene. Spør en venn til å se pinnene som du sikkerhetskopierer slik at du vet når du skal stoppe.
5

Mål avstanden mellom pinnene igjen. Ta opp målingen. Forskjellen mellom de to målingene er mengden tå hjulet justering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128632.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil