Slik reparerer gummilisten på en frontrute

The gummi trim rundt en bil frontruten bidrar til å danne en beskyttende barriere som holder ut elementene. Ultrafiolette stråler og ozon vil til slutt føre til at gummi trim å svekkes og brytes ned. Gummi fades, stivner, og sprekker som det aldre. Når dette skjer med gummi trim rundt frontruten, kan du reparere det selv. Du trenger
Mineral ånder
Rags
Auto renere og avfettingsmiddel
lav skrubbesvamp
Blue malerens tape eller maskeringstape
Urethane caulk og caulk pistol
Rubber trim fargestoff
Rubber protectant
Vis flere instruksjoner
en

tørke ned gummi trim med white spirit og en fille for å fjerne spor av oksidering.
2

Rengjør gummi trim med en auto renere og de-greaser. Dette fjerner fett, skitt og andre former for avfall som er skadelig for gummi. Kjøpe renere og avfettingsmiddel på en auto deler butikken. Spray gummi trim med renere og avfettingsmiddel og skrubbe den med en lav slipende pad.
3

Tape av de omkringliggende områdene rundt gummi trim med blå malerens tape eller maskeringstape.

4

Fyll sprekker med en liten perle av uretan caulk. Glatt caulk med en fuktig klut eller pensel. Tørk av overflødig caulk med en fuktig klut. La caulk tørke og herde.
5

Påfør et lag gummi fargestoff til trim for å gjenopprette fargen. Bruk et produkt som alltid svart. Gummi fargestoff er enkel å bruke og den gjenoppretter og smører gummi trim. Rubber trim fargestoff påføres med skum applikator tips. Hold flasken opp ned og la spissen for å bli mettet med fargestoff og deretter bruke fargestoffet til gummi trim. Tillat fargestoffet tørke. Gjenta prosessen om nødvendig.
6

Spray gummi trim med gummi protecant. Kjøp en auto gummi protectant som Pinnacle Gummi og Vinyl Protectant. Gummien protectant gir et lag av beskyttelse mot UV-stråler og ozon skader.
7

Fjern tapen fra hele gummi trim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127607.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil