1967 Firebird Frontruten Molding fjerning

frontruten molding er ofte brukt for å beskytte frontruten og bidra til å holde den på plass. Frontruten molding varierer litt etter bilprodusenten. Fjerne frontruten molding fra en 1967 Firebird er en lignende oppgave å fjerne molding fra andre typer kjøretøy. Denne oppgaven kan være ferdig innen de fleste bileiere med litt erfaring. Du trenger
Barberblad
Flathead skrutrekker Vis
Utility kniv
Grease remover
Rag
støvmaske
Vernebriller
Flere Instruksjoner

en

Park bilen utenfor i solen. La den sitte i to timer der ute til å begynne å løsne støping. Dette vil gjøre det enklere å fjerne. Begynn med frontruten og skrape av plast trim molding rundt hele frontruten. Bruk en flat skrutrekker og forsiktig lirke bort støping.
2

Gå rundt frontruten, jobber sakte og forsiktig så du ikke skader bilen. Denne prosessen kan ta lengre tid og vil kreve noen tålmodighet. Fortsett den samme prosessen på baksiden av frontruten, løsne plast trim før den er helt fjernet fra frontruten.
3

Klipp av støping med et verktøy kniv, som begynner med forsiden av frontruten. Skjær inn i støping og lage en søm på siden av frontruten til støping. Start på hver side av bilen og arbeide hele veien rundt. Den støping vil begynne å trekke av. Ta av alt, og gjenta denne prosessen på baksiden av frontruten.
4

Skrap av eventuelle gjenværende støping med et barberblad. Bli kvitt overflødig som sitter fast på bilen. Hell fett remover på en klut og begynner å gni seg hva som gjenstår. Gni hardt for å fjerne gjenstridige biter av støping. Tørk den av med en ren fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127574.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil