Hvordan legge til Transmission Fluid til en Dodge Stratus

Hvis sendingen begynner å skifte hardt eller hoppe i Dodge Stratus, kan overføringen være lite væske. Kjører bilen ’ s girkasse med en utilstrekkelig væskenivået kan skade eller brenne opp girene, ødelegge din overføring og forlater deg med en stor reparasjon regningen. Sjekk din girolje regelmessig og legge væske når det er nødvendig. Dodge anbefaler Mopar ATF +4 automatgir væske for Stratus din. Du trenger
Ren, tørr fille
Jack
Jack står
Mopar ATF 4 girolje
Vis flere instruksjoner
en

Park din Stratus med motoren på tomgang. Sett på parkeringsbremsen. Cycle giret gjennom hvert gir og legg den i nøytral. Løft panseret på Stratus og løft prop stang for å støtte den.
2

Trekk overføring væske peilepinnen å teste væskenivået. Peilepinnen er plassert i front midt i motorrommet. Trekk peilepinnen ut av røret og tørk den ren med en tørr fille. Sett peilepinnen og omgående fjerne den. Les væskenivået på pinne. Væsken skal være på eller nær “ hot ” nivå.
3

Plasser overføring i parken. Slå av tenningen. Hev bilen med en jekk. Plasser Stratus på et sett med bukker. Finn tappepluggen nær bunnen av overføringen. Skru ut pluggen og raskt sette overføring væske flaske. Trykk på flasken for å legge til fluid til overføring. Sjekk væskenivået på nytt for å bekrefte.
4

Hev bilen med en jekk for å fjerne bukker. Senk bilen til bakken. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126733.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil