Camero Window Motor fjerning

Camaro elektriske vinduer for alle karosserivarianter dateres tilbake til 1982 har de samme grunnleggende konfigurasjon. Fjerne vinduet motor er faktisk relativt enkelt. Komme til motor, men gjennom dørhåndtaket, strøm tilbehør ledningsnett, dør dekselet og dørkarmen kan ta litt tålmodighet. Det er ikke vanskelig å gjøre dette, men aldri få det travelt eller frustrert. Ta den tiden som trengs for å gjøre jobben nøye. Tving aldri eller understreke en del. Hvis det ikke løsner lett, se en gang til for å sørge for at alle festene er frakoblet. Demontering av dør

Start med bunnen. Under døren er en serie av skruer. Du må kanskje få på ryggen for å se dem. Fjern hver enkelt og legg den i en sikker beholder. Ingenting er mer irriterende enn å lete etter en tapt skrue eller klipp.

Når disse er av, se under dørhåndtaket. To meget store skruer går gjennom til rammen. Fjern disse og løft håndtaket nøye. Ledninger å koble kraften tilbehør knapper løpe fra håndtaket til innsiden av døren. Koble hver ledning og sette dørhåndtaket til side.

På forsiden av døren (der hengslene er plassert) er enten tre eller fire skruer, avhengig av modell. Fjern hvert og sett den til side. Døren dekselet er nå gratis, men holdt av en rekke klipp. Fra bunnen, presse døren dekke opp og frigjøre hvert klipp fra dørkarmen. Gjør dette forsiktig og langsomt. Ikke tving noen bevegelse for å unngå å bryte noen av de plastklipsene. Når døren dekselet er gratis, sett den til side.
Demontering av vinduet

senket vinduet er nå synlig på innsiden av døren. Langs bunnen er en metallramme limt til sikkerhetsglass og skrudd inn i vinduet heisen skruejekk. Fjern hver skrue fra rammen og gratis vinduet fra heisen mechanism.The vinduet vekt må fjernes fra heisen forsamlingen før du tar motoren under. Den senket vinduet er nå synlig på innsiden av døren. Langs bunnen er en metallramme limt til sikkerhetsglass og skrudd inn i vinduet heisen skruejekk. Fjern hver skrue fra rammen og gratis vinduet fra heisen mekanisme.
Fjerne vindu
p Det ville være best på dette punktet for å få litt hjelp . Vinduet er ikke så tung, men tre eller fire hender fungerer bedre enn to. Løft glasset fra bunnen til nok kommer ut av tetningslister forseglingen på toppen av døren for noen å få et godt tak. Skyve langsomt fra bunnen (og rundt de forskjellige deler av den metall dørkarmen) og trekke fra toppen, fjerne vinduet. Husk: døren er buet, og glasset er buet. Følg glass kurve som det kommer ut. Ikke forvent at det å komme rett opp som om det var flatt og spennende parallell til døren. Når det er fritt for døren, feste glasset med to hender og legg den flatt på et rent, klut-dekket overflaten.
Fjerne motor

Når vindu er fjernet, løsne motoren fra heisen forsamlingen ved å fjerne de seks skruene på motor brakett. Koble fra strømforsyningen og motorisk kontroll wire. Fjern ved å løfte motoren og gjennom dørkarmen plass over motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126229.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil