Hvordan Sjekk Power Steering Fluid i en Chevy Silverado

Chevy Silverado eiere som opplever styring vanskeligheter kan oppdage at den skyldige er en mindre enn ideelle nivået av servostyring væske. En servostyring system som ikke har et tilstrekkelig nivå av servostyring væske vil bli avslørt av en av et par symptomer: En banket lyd fra servostyring pumpen er en indikator på at servostyringen ikke er tilstrekkelig leveres med væske, men Den mest merkbare symptom på en fluid-mangel er vanskeligheten i å styre kjøretøyet ved lavere hastigheter. Du trenger
rent håndkle
GM servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Chevy Silverado. Hetten utløserknapp ligger i foten-brønnen, like under dashbordet, i førersiden av hytta.
2

Start motoren. La bilen gå på tomgang i fem minutter. Drei rattet helt til høyre og deretter til venstre.
3

Fjern servostyring væske cap, plassert på høyre side av motoren, rett bak Serpentine beltet .
4

Rengjør peilepinnen festet til lokket med et håndkle. Sett på lokket på servostyring væske reservoaret.
5

Ta av lokket og les nivået på dip-stick. To linjene vil bli markert på dip-stick, den nederste linjen er for en lesning for når motoren er kald (som betyr den har ikke gått i mer enn 20 minutter i løpet av de siste fire timer). Linjen nærmere på lokket er "varm"-linjen. Væsken linje skal være på eller over "hot /full" linje på dip-stick.
6

Fyll Silverado servostyring væske reservoaret dersom dip-stick viser at væskenivået er lavere enn "varm /full" linje. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126212.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil