Hvordan endre en BMW Drivaksel Bearing

drivakselen på en BMW er en lengde av metall som er koblet til girkassen i en ende av kjøretøyet og til differansen i den andre enden. Det er et par av komponenter som kan svikte på en BMW drivaksel, inkludert sentrum support peiling og gummi flex plate (hvis det er en modell utstyrt med en), som holder drivakselen sentrert på bilen og hjelpe kontroll vibrasjoner. Hvis senteret støtte peiling går ut, fører det veldig høyt dunk som drivakselen beveger seg rundt. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket sett og skralle
Nytt senter støtte peiling
Vis flere instruksjoner
en

Høyne BMW med gulvet jack og plassere den på bukker. Du kan enten heve den ene siden av den eller heve den i alle fire hjørner. Uansett, sørg for at den er hevet høyt nok til at du kan lett komme deg til drivakselen. Sørg også for at bilen er trygt støttet siden du skal jobbe under. Du kan skyve et par hjul og dekk i henhold til så vel for ekstra sikkerhet.
2

Spray penetrerende olje på alle boltene som kommer til å bli fjernet og la oljen trekke inn (jo lengre jo bedre ). Koble fra eventuelle sensorer som går fra girkassen til drivakselen. Ikke alle modeller har sensorer, men noen nyere modeller som 750 har sensorer som må frakoblet. Legg merke til hvor sensorene gå for senere installasjon.
3

skru fra hverandre eksos kleshengere fra eksos parentes. Koble de mangfoldige boltene slik at eksosen kan slippes ut av veien. (Avhengig av modell, kan du være i stand til å bare løsne de mangfoldige boltene litt slik at eksos å slippe ned nok.) Støtte eksosanlegget med noe (bukker, trekloss, etc.) hvis du ikke fjerner det helt.
4

Fjern varmeskjoldet ligger mellom eksosanlegget og undersiden av bilen (festet med en rekke bolter, avhengig av modell). Sett skjoldet til side.
5

Fjern overføring tverrammestykke, om nødvendig, for å få tilgang til boltene som holder drivakselen til overføring. Støtt girkasse med noe under denne prosedyren.
6

Fjern boltene som holder drivakselen til overføring og boltene som holder den til differensial. Fjern boltene som holder senter støtte peiling på plass. Trekk drivakselen ut fra under bilen.
7

Marker de to halvdelene av drivakselen der de møtes slik at når de blir satt sammen de er skikkelig orientert.
8 < p> Løsne den store mutteren bak U-joint nær sentrum bærer litt, trekker drivakselen fra hverandre, deretter løsne mutteren igjen, gjenta til drivakselen er separert.
9

Trekk sentrum support bærer av med et gir avtrekker. Legg merke til plasseringen av lageret, slik at den nye er riktig installert.
10

Installer det nye lageret ved å banke det inn i drivakselen med en stikkontakt eller lignende verktøy som kan passe over riflede delen av drivakselen. Slå lageret på inntil kanten av inngående aksel er bare synlig.
11

Sett frontdekselet akselen delen, slik at merkingen er riktig stilt opp. Installere drivakselen i begge ender av bilen i revers for fjerning. Når du installerer drivakselen, preload sentrum bærer 4 til 6 mm mot fronten av bilen. Sentrere drivakselen i overføring tunnel og stram boltene til sentrum peiling.
12

Sett overføring tverrbjelke hvis det ble fjernet. Installere eksosanlegg. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126124.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil