Instruksjoner om Remskiver

Remskiver og drivremmer utgjør et stort segment av brøk og flere hestekrefter drivsystemer funnet i utallige drevne enheter og utstyr som brukes i industrien, transport og innenlandske anvendelser. Skivene og belte systemer tilbyr relativt lave kostnader, lang levetid, lavt støynivå og enkelt vedlikehold i forhold til andre typer drivsystemer. Trinse konfigurasjoner er tilgjengelig med både friksjon og laftet timing kjøring strategier. Trinse Historie

Remskiver opprinnelig ble brukt til å overføre roterende bevegelse fra ett sted til et annet. De brukte ofte kontinuerlige bånd av lær, tau eller kabel. Etter John Gates utviklet V-belter i 1917, vokste bruken og populariteten til trinser eksponentielt fordi de var i stand til å overføre betydelig makt ved høye hastigheter. Dette førte til universell bruk av trinse-beltet strategi i biler. V-belter ble stasjonen av valget for mange elektroverktøy, drevet gården og plen redskap og apparater som vaskemaskin og tørketrommel. Laftet tannremmer har lateral tenner som passer inn tennene i tannhjulet trinser for å gi positive stasjoner som løser det nøyaktige antallet snur hver trinse vil gjøre når de brukes sammen.
Velge Pulley-Belt Systems
med

Pulley-belte systemer fungerer spesielt bra på høyere hastighet og lav til moderat dreiemoment. Når du velger et sett, først vurdere antall akslinger som blir koblet sammen med den relative hastigheter i RPM, eller omdreininger per minutt.Byen empirisk formel for drivremmer er at mindre trinser kjører større trinser vil miste fart og få dreiemoment proporsjonalt med den drevne trinse diameter, delt på kjøring reimskivediameter. En 8-tommers skive drevet av en 2-tommers trinse vil multiplisere dens dreiemoment fire ganger, men med en resulterende kvartering av akselen hastighet. En 2-tommers trinse drevet av en 4-tommers trinse vil doble turtallet mens halvere torque.Also vurdere aksel størrelser og vedlegg alternativer. Noen trinser feste til sjakter med et sett skrue, som er større dreiemoment krever et kilespor, eller til og med splines for enkelte programmer. Andre høyt dreiemoment alternativene bruker flate laftet tannremmer med tenner som passer inn i tann-lignende spor i skivene.
Implementering Pulley-Belt Systems

Selv de fleste belter er mer tilgivende enn kjededrift om liten forskyvning, forsikrer riktig justering effektiv kraftoverføring og lang levetid for beltesystem. Ta båndspenningen i betraktning. De fleste systemer bruker fjærbelastede justering parentes, spenning armer og gjenget justering metoder. Dette sikrer at maksimalt dreiemoment kan overføres uten skrikende eller slipping.Over-innstramming vil resultere i tidlig slitasje på beltet og andre drivverk komponenter. Hvor fingre eller andre kroppsdeler kan ha tilgang til trinse-remdrev, drive deksler må være installert over stasjonen. Inspisere trinser og drivremmer på regelmessig basis for korrekt installasjon og drift, sammen med seg og sprekkdannelse i beltet. Fordi noen belter spinn på et høyt lineær hastighet, kan de utgjøre en trussel hvis de hopper skivene eller bryte, hvorpå de blir en høy hastighet prosjektil stand til å påføre øyet eller ansikt skader. Sjekk kastet trinser for sprekker, og sjekk alle trinser for stramhet på akselen. Riktig installert og kontrolleres regelmessig, trinse belte systemer gir den beste balansen mellom enkelhet, frihet fra vibrasjon, og kostnadseffektivitet på noen av stasjonene strategi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125109.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil