Hvordan åpne en Trunk Uten Keys

Hvis du låse nøklene i bilen eller kan ikke få bagasjerommet åpent, er det fortsatt håp for deg å åpne bagasjerommet uten nøkler. Å gjøre dette innebærer å åpne dører og få tilgang til bagasjerommet området fra inni bilen. Før du prøver dette, er det en god ide for deg å ha erfaring med bruk av en SlimJim eller annen enhet som brukes til å åpne bilens dører uten nøkkel. Du trenger
SlimJim
Vis flere instruksjoner
en

Skyv kroken slutten av SlimJim mellom passasjersiden vinduet og vindu trim nederst i vinduet nær dørhåndtaket. Sett inn SlimJim ned i døra.
2

Feel rundt med SlimJim for låsen stang. Dette er en stang som forbinder håndtaket til låsemekanismen. Det ligger nær dørhåndtaket på de fleste biler. Forhandle SlimJim i området rundt dørhåndtaket til du hekte stangen. Når du kobler stangen, du kan låse opp passasjersiden dør.
3

Trekk opp låsen stang med SlimJim. Når du hører din dørlås klikk, vil døren være ulåst.
4

Åpne døren og klatre inn i førersetet. Trekk trunk utgivelsen for å åpne bagasjerommet.
5 p Hvis din trunk utgivelsen er feil, klatre inn i baksetet og finne setet utløseren. Trekk spaken og fell setene ned. Du kan nå klatre direkte inn i stammen området av kjøretøyet.
6

Finn bagasjerommet sikkerhet utløseren i bagasjerommet. Det kan være plassert nær baksiden eller forsiden av bagasjerommet avhengig av kjøretøyet. Denne spaken er laget for å hindre at du blir ved et uhell låst i din egen bagasjerommet. Når du trekker denne spaken, vil bagasjerommet åpent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124656.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil