Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan ta vare på min Soft Top Cabriolet

En soft top cabriolet øker opplevelsen av cruising i nabolaget på en solrik dag. Dessverre krever en ragtop litt mer stell og fôring enn en vanlig bil. Hvis venstre untended, kan et stoff toppen råtne og vokse mugg, og en vinyl toppen vil sprekke og skrell. Når råte begynner å sette inn, kan du ikke gjøre mye om det bortsett fra å erstatte hele toppen. Det tar bare litt ekstra nøye med å holde myk topp ser frisk i mange år. Du trenger
Stoff eller vinyl protectant
Mild bilshampo
Brush
Vis flere instruksjoner
en

Påfør en protectant når du først får bilen , og deretter omtrent en gang hver måned. Bruk en vinyl protectant for vinyl topper, og et stoff protectant for stoff topper. Bare gjelde protectant til en ren, tørr topp.
2

Vask bilen regelmessig, inkludert ragtop, akkurat som du normalt ville. Bruk en børste og en mild bilshampo godkjent for den type toppen du har. Noen sjampo er bare bra for vinyl topper, noen for stoff topper og noen for begge deler.
3

Hold etterfyll etter vasking eller etter en nedbør før det tørker helt. Parkere bilen utenfor i stedet for i garasjen for å hjelpe den øverste tørr.
4

Park dine ragtop innendørs i løpet av vinteren hvis du bor i et område hvor det snør. Du vil sannsynligvis ikke ønsker å kjøre en cabriolet i den bitende kulden uansett, og snøen og isen vil ikke gjøre din topp noe godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122963.html

Previous:
Next:

Car Cleaning