Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Hvordan Lease & Registrer BMW Cars

BMW leieavtaler er levert av BMW Financial Services. Mens du kan lese dagens leasing og rabatt tilbyr online (hvis det eksisterer for lease din), må du gå til en BMW-forhandler til å søke. BMW leier generelt sine biler for en periode på 36 måneder, slik at du kan finne trøst i å vite kjøretøyet vil bli warrantied i den tiden av kontrakten. BMW-forhandlere registrere kjøretøyet for deg, slik at du ikke trenger å gå til statens motorvogn kontor for å gjøre det selv. Instruksjoner
en

Gå til BMWUSA.com til forskning lease tilbud. Hold musen over den "Financial Services" og klikk på "Lease Tilbud" fra drop-down menyen. Finn den bilen du ønsker, og klikk på den for å gjennomgå sin leasing informasjon.
2

Les leieavtalen nøye. Vær spesielt oppmerksom på "liten skrift" informasjon, som ligger rett under den viktigste informasjonen i fet skrift. Hvis du trenger mer informasjon om bilens alternativer og spesifikasjoner, klikk på BMW modellnavn fra toppen av websiden.
3

Klikk på "forhandler" fra toppmenyen på når som helst å legge inn ditt postnummer og finne en forhandler nær deg. Klikk på giverens uavhengig nettside link fra resultatene å vise sine timer. Ring for avtale eller bare stoppe i løpet av åpningstiden oppført.
4

Be om en selger når du kommer til forhandleren. Fortell din BMW selger hvilket kjøretøy du har tenkt å lease. Be om å prøvekjøre modellen før du fortsetter.
5

Fortell selgeren at du ønsker å søke om leie godkjenning. På dette punktet, stille spørsmål du har om detaljene i leieavtalen eller finne bilen som du vil hvis den du test-kjørte var ikke farge eller modell du ønsker.
6

Fyll ut BMW Financial Services søknad med selgeren din. Registrer din kreditt søknaden når du er ferdig, så venter din godkjenning. Fordi BMW-forhandlere kommunisere med BMW Financial Services elektronisk, er godkjenningsprosessen øyeblikkelig.
7

Giveren er fullt autorisert til å levere motorvogn papirene til statens motorkjøretøy avdeling på dine vegne for å fullføre titulere og registrering for deg. Fordi dealership tilbyr denne tjenesten, sørg for å ta din nåværende registrering dersom du overfører plater og din nåværende forsikring informasjon slik at den nye bilen kan legges og bevis på dekning oppnås. Selgeren må også undersøke førerkort for å fullføre prosessen.
8

Sign alle dine nye bilen dokumenter, som inkluderer din BMW Financial Services kontrakt og statens spesifikke motorkjøretøy former. Din selger som vil vise hvordan du bruker de mange funksjonene i din nye bil, feste platene og sette midlertidig registrering der det hører hjemme på bilen din før den permanente kommer i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94850.html

Previous:
Next:

Auto Leasing