Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Woodies >> Content

Hva er en Ford høker?

A "høker" er ikke en Ford-modell, men heller en stil av konvertert kjøretøy som brukes i første del av det 20. århundre. Baksiden av denne type bil ble ofte utstyrt med en tre kabinett som var fylt med varer for salg. Disse varene kan da bli tatt direkte til mennesker i samfunnet. Model T og modell A Fords er to eksempler på biler som ble bygget i hucksters. Hucksters

A "høker" er en person som selger små varer som frukt eller grønnsaker. I dag kan du se en pølsebu eller et magasin handlevogn på en by fortauet. Personen som driver denne virksomheten er en "høker." I tidligere tider ble biler konvertert til hucksters ved å bygge en trebygning i ryggen slik at bilene hadde god plass til varer. Disse var utbredt i 1920, 1930 og 1940, og de ofte utført varer til kunder som bodde i avsidesliggende områder.
Egenskaper

Den bakre delen av høker var bygget av tre og lignet en moderne flatbed lastebil seng. Sengen ble bygget med en tre cover, og sidene og bak var vanligvis igjen åpen for å gi enkel tilgang til varene. Skinn eller bomull markiser kan ofte bli sluppet ned fra taket for å beskytte varer fra sol og regn.
Ford Hucksters

En høker kunne bygges på noen form for bil eller lastebil, men siden Fords var så populært og utbredt på den tiden, ble de ofte omgjort til hucksters. Noen eksempler på Fords som ble bygget i hucksters inkluderer Model T og modell A. Model T ble produsert 1908-1927. The Model A erstattet den i 1927 og ble produsert fram til 1931
Moderne Ford Hucksters

Hucksters er populære restaureringsprosjekter blant amatører og bil entusiaster;. De er kjent som en form for "Woodie." Gammel Ford, Dodge og Chevrolet biler og lastebiler er restaurert og deretter utstyrt med en spesialbygd høker seng. Ofte er disse konverteringene er mye mer forseggjort enn sine tidlige 20. århundre kolleger, med ferdig tre, drop-sidepanelene og andre forbedringer. Ford Model A biler er særlig populært blant høker restaureringsprosjekter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/woodies/93780.html

Previous:
Next: No

Woodies