Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Ting aldri å fortelle en bilselger

Bilforhandlere er ikke dårlige mennesker. De har bare en jobb å gjøre. De kommer ikke til å gjøre noen penger hvis de ikke selger biler, så de har triks i ermet sitt. Det er viktig for kjøpere å gjøre research før du besøker utstillingslokaler fordi mindre kjøperen vet om bilen verdi og innkjøpsprosessen, jo lettere er det for giveren å snakke kjøperen inn dyre ekstramateriale. Det er også lurt å unngå noen områder når man diskuterer salget. "Dette er hvor mye jeg kan bruke."

Så snart en kjøper tips deres hånd som til deres økonomiske situasjon, kan giveren gjøre to ting: å finne en finansiering alternativ som vil tilbringe hver siste krone kjøperen har for så lenge en finansiering periode som mulig (spesielt hvis produsenten tilbyr finansiering), og svare med noe sånt som: "Vel, jeg kan ikke behandle en $ 400,00 i måneden pakken, kan du muligens klarer $ 425,00?" På denne tiden kjøperen trolig har hans eller hennes hjerte satt på kjøp, vet forhandler som, og kjøperen kan bli presset til å bruke mer penger på at han eller hun vil.
"Jeg må få en ny bil med en gang "

Enhver indikasjon til en forhandler som at kjøperen har ingen intensjon om å lete rundt -. sammenligning shopping, og finne en god avtale - gir selgeren en Entrée til et aggressivt. Dette er i utgangspunktet det samme som å si: "Jeg ønsker å kjøpe en bil akkurat nå, jeg har ikke tid til prosessen, kan jeg betale deg ekstra for lettere å få dette over raskt."


"jeg er gal om denne bilen."

Emosjonelle kjøpere er til bil selgere hva kompis er en hai, og dealeren vil treffe agn like hardt. Når en kjøper uttrykker "kjærlighet" for en bil, vet giveren salget er gjort og kjøperen vil i hovedsak enig med hva giveren krever for å oppfylle lidenskap.
"La meg spørre min mann (kjæreste, far, hvem) hva han /hun tror. "
p Dette er et tegn på svakhet og mangel på tillit. De fleste mennesker som er flinke til å selge umiddelbart ville begynne å bli enda mer nyttig enn en bestevenn ville være mer troverdig enn en forelder, mer i harmoni til kjøperens emosjonelle impulser å foreta et kjøp, og dermed tar kjøperen under sin velkjente ving. Omvendt, kan giveren bestemmer seg for å gjøre hele prosessen så forvirrende at kjøperen bare gir opp skilt kontrakten.
"Jeg betaler kontant i sin helhet."

forhandlere tjene mer penger på finansiert biler, og lav-Balling kundens trade-in. Hvis selgeren kjenner avtale er bare kontanter, vil han eller hun gjør alle forsøk på å selge den minste verdien til høyest mulig pris.
"Jeg har hatt noen kreditt problemer i det siste."

Tradisjonelt har forhandlere alltid vært veldig raus med kreditt fordi lånene er sikret med bilen som de kan ta tilbake. Deres tilnærming vil være forståelse og empati, og de vil overbevise kunden om at etter disse problemene de fortjener det aller beste, og at et stort lån vil korrigere sin kreditt score.
"Jeg kan ikke vente med å handel i den gamle bilen min. "

" Good. jeg kan ikke vente med å gi deg så lite som mulig for det, og deretter snu rundt en selge den for en veldig god fortjeneste. " I dette scenariet, har la kjøperen selger vet de ikke tror de bytter inn har mye verdi og de vil ta det som er tilbudt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78657.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende