Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan få forhjulet av en 2005 F250 Super Duty 2WD Truck

forhjulene på en 2005 F250 Super Duty lastebil er konstruert for å tåle tunge arbeidet. Fordi F250 er en heavy duty lastebil, hjulene har åtte hjulmuttere, i stedet for de vanlige fem eller seks hjulmuttere funnet på lette lastebiler. Slepe nøtter er en spesiell svivel-type mutter, designet for å holde seg stramt i situasjoner der vanlige faste muttere kan løsne. Det er også viktig at du aldri noe smøremiddel som motorolje til hjulet pigger eller slepe nøtter, fordi dette kan også føre dem løsne under visse omstendigheter. Du trenger
Hjulklosser
Flat skrutrekker
Lug mutter skiftenøkkel
Jack
Jack står
Momentnøkkel
Gummiklubbe
Vis mer Instruksjoner
fjerning
en

Parker F250 på et flatt, jevnt underlag og slå av motoren. Shift opp sendingen i parken, eller første gir for F250s utstyrt med en manuell girkasse.
2

Trykk bremsepedalen ned for å sette på parkeringsbremsen. Plasser en bremseklossen bak hvert av bakhjulene. Lirk hjulkapselen løs, hvis montert, med en stor flat skrutrekker.
3

Bryt hver av de åtte slepe nøtter løs med en lug mutter skiftenøkkel. Dette er viktig, fordi hvis du prøver å løsne mutterne når bilen er løftet, vil hjulet spinne og du vil ikke få noen innflytelse.
4

Løft fronten av lastebilen med en jekk og plassere en jekkfoten under hver side av den fremre rammen. Senk lastebilen opp på bukker og sørge for at de er sikre.
5

Fjern lug nuts med lug mutter skiftenøkkel og trekk dekket ut av lastebilen.

Installasjon
6

Sett hjulet på studs og installere slepe nøtter. Tettsittende dem tett med lug mutter fastnøkkel mens du holder hjulet for å sørge for at det ikke slås.
7

Løft lastebil med jekken, og deretter fjerne jack står og senke den tilbake til bakken .
8

Trekk til hjulmutrene til 165 fot-pounds med en momentnøkkel en metriske socket i et vekslende, på kryss og tvers mønster.
9

Place hjulkapselen på hjulet og trykke det ned på plass med en gummihammer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75873.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair