Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik feilsøker CV Carburetors

konstant hastighet forgassere har vært standardutstyr på Harley, BMW og Kawasaki motorsykler fordi de jobber effektivt og pålitelig med lager og litt modifiserte motorer. De holder på bølgelengde godt på en vibrerende sykkel, og når de faller ut av tune de kan rettes opp ved å slå to små skruer. Vanlige plager som kan være skylden på en CV forgasseren er vanskelig å starte, dårlig tomgang, dårlig akselerasjon, dårlig high-speed ytelse og dårlig gass kjørelengde. Du trenger
Allen fastnøkkel
Torx skrutrekker
Flat skrutrekker
varmt såpevann
Air renere olje
Vis flere instruksjoner
1

Åpne petcock. Helt ut choken.
2

Start motorsykkel. Dersom motorsykkelen er vanskelig å starte, sørge for at vakuum drives elektrisk bryter lufteslangen på toppen av luftfilter er koblet til.
3

Slå av motorsykkelen. Fjern luftrenserdeksel med en unbrakonøkkel, Torx skiftenøkkel eller skrutrekker avhengig av motorsykkelen. Skyv pust rør på toppen av luftfilteret ned.
4

Start motorsykkel. Hvis sykkelen er fortsatt vanskelig å starte, slå av motoren og juster gass og tomgang kabler festet til gass cam på forsiden av forgasseren ved å dreie kabelskruene med og mot klokken.
5

Start motorsykkel og la motoren gå på tomgang. Dersom motorsykkelen ser ut til tomgang unormalt fort eller sakte, noe som er mer enn 1000 rpm eller mindre enn 900 rpm, justere tomgang skruen på gassen cam med en flat skrutrekker for å stramme eller løsne inaktiv kabel. Sett på luftfilterdekselet.
6

Ride motorsykkelen i alle gir og ved alle juridiske hastigheter. Hvis drivstofforbruk kjørelengde er mindre enn 40 miles per gallon, kan luftfilteret være skitten. Park motorsykkelen og la den avkjøles.
7

Fjern luftrenserdeksel med en unbrakonøkkel, Torx skiftenøkkel eller skrutrekker avhengig av motorsykkelen. Koble fra breather slanger på toppen av luftfilteret og ta av luftfilteret fra luften renere backing plate med en unbrakonøkkel, Torx skiftenøkkel eller skrutrekker avhengig av motorsykkelen.
8

Vask luftfilteret i varmt såpevann. La det lufttørke og olje i henhold til instruksjonene for luftfilter. Sett tilbake luftfilter og luften renere dekselet med en unbrakonøkkel, Torx skiftenøkkel eller skrutrekker avhengig av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75354.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair