Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer en Brake Controller på en 2005 RAM 1500

The Dodge Ram er Chrysler serie av full-size pickup lastebiler som har vært i produksjon siden 1981. Tallet i serien indikerer nominell bæreevne av lastebilen, slik at en Ram 1500 er en 3/4 ton pickup. 2005 Dodge Ram har blokkeringsfrie bremser, eller ABS, som de fleste sent-modell biler. Bremsen kontrolleren, eller hydraulisk kontrollenhet - HCU - inneholder en mikroprosessor som beregner hvor mye kraft at bremsene gjelder for hvert hjul i en nødstopp. Du trenger
Stikknøkkel satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en pipenøkkel til å fjerne huset for fremre venstre blinklys. Koble panelet under huset. Trekk ut horn elektriske kontakten og fjerner dekselet for hornet.
2

Koble festeboltene på reservoaret for frontruten vaskemaskin væske med en pipenøkkel. Ta av slangen og elektriske kontakten fra pumpen for frontruten vaskemaskin. Fjern beholderen fra bilens motorrom.
3

Ta ut batteriet og strømmen distribusjonssenter fra kjøretøyet med en pipenøkkel. Koble feste for batteri og strøm distribusjonssenter, og fjern mount fra kjøretøyet. Koble ledningsnettet fra HCU. Fjern beslag for bremseslanger, og løsne bremseslanger fra HCU.
4

Koble fra begge festeboltene for HCU med en pipenøkkel. Vipp HCU opp, og trekk det fra sitt feste.
5

Installer den nye HCU til sin monteringsbraketten, og trekk til festeboltene til 11 fot-pounds med en momentnøkkel. Fest HCU bremseslanger, stramme beslag til 115 tommers-pounds. Koble det elektriske ledningsnettet til HCU.
6

Installer frontruten vaskemaskin reservoaret. Feste den elektriske koblingen og slangen for reservoaret. Fest reservoarets skruer med en pipenøkkel.
7

Sett feste for batteri og strøm distribusjonssenter med en pipenøkkel. Installer batteriet og kraftdistribusjon sentrum. Fest horn elektriske kontakten, og sett på dekselet for hornet. Monter fremre venstre blinklys panel og bolig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75237.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair