Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Tips for å fikse Lekk Eksos Flares

I en bil eksos-systemet, er det flere typer av fakler. Man brukes i enden av et utløpsrør for å slutte en annen rør. Den andre, en anvendt fakkel, er vanligvis brukt av estetiske grunner og samtidig produsere økt skyvekraft som gasspedalen trykkes inn. En lekkasje i krysset mellom to rør, når en fakkel er involvert, kan resultere i ulik komprimering priser. Sikkerhetsmessige

Mange vurdere å erstatte noen del av bilens eksosanlegg å være en relativt enkel prosedyre, som i hovedsak består av å fjerne en pipe fra bunnen av bilen og erstatte den med en ny. Mens for det meste dette kan være sant, er det også viktig å tenke på at eksosanlegget på en bil fjerner den oppvarmede luften fra motorens forbrenning system. Dette betyr at den brukes for å fjerne super-oppvarmet luft fra motoren. Ta hensyn til dette, motor og eksos bør være slått av lenge nok til å ha helt avkjølt før noen del av bilen er jobbet på.
Leak Sted

Den første delen av fikse en eksos lekkasje, spesielt i en fakkel, er å finne lekkasjen på sitt utgangspunkt. Nesten alle kan fortelle et eksosanlegg er lekker, men med mindre det er en åpenbar hull i et rør, lekkasjen ofte ikke kan lett oppdaget. Den uerfarne mekaniker kan ende opp med å bruke fugemasse til et punkt som ikke er faktisk lekker. Dette er ikke bare bortkastet, men det kan også faktisk øke kompresjon skapt gjennom lekkasjen, i sin tur, øker støyen skapt av lekkasjen.

Sealant Krav

Når lekkasjen er lokalisert, er neste trinn å avgjøre hvorvidt lekkasjen punktet krever noen form for herding fugemasse for å bli løst. Hvis forbindelsen mellom to eksosrør er ikke festet tett nok, må det monteres på riktig måte før noen form for tetningsmasse brukes. Hvis tilkoblingen eller knutepunkt mellom blusset enden og mindre rør eller brennes tips og lyddemperen uttaket er godt sikret og fortsatt lekkasjer, deretter en herdende fugemasse kan brukes ved krysset til den utvidede enden og mindre rør. Når denne prosessen er fullført, skal fugemasse få lov til å fullstendig helbrede før kjøretøyet er slått på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73801.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair