Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan reparerer jeg ripete Vindu Tint ?

Enten det er forårsaket ved å rulle vinduet opp og ned eller en person gni noe imot det , er ripete vinduet fargetone vanskelig å reparere . Det er ingen quick fix alternativ for selv den minste ripe . Skadede områdene krever ny solfilm . Fjerning

Fjern riper delen ved å skjære rundt den med et barberblad. Sørg for å kutte helt ned til glasset for å unngå å trekke seg uskadet tint film når du tar av stykket som er skrapet . Fjern lim rester igjen fra den gamle fargetone og vann .
Replacement

Skjær et nytt stykke av vinduet tint film som er litt større enn den ripete brikken du fjernet fra vinduet. Fjern baksiden fra siden av den nye fargen har limet , legg det på det området som du kuttet ut, og raskt bruke en nal for å fjerne luftbobler mellom fargetone og vindu. Skjær forsiktig av overflødig film så nær det området du lappet som mulig.
Professionals

Window tint nettstedet Tint senter sier noen profesjonelle tint butikker tilbyr levetid garantiene for sitt arbeid. Hvis du har vinduet fargetone installeres av en av disse butikkene , vil de reparere fremtidige riper gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73525.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair