Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en 2000 Jeep Grand Cherokee hanskerommet

Fjerne hanskerommet fra dashbordet på din Jeep Grand Cherokee kan være nødvendig hvis du jobber med noe bak dashbordet eller hvis hanskerommet har skade på den som krever erstatning av hele sammenstillingen. Du trenger ikke noe verktøy for å fjerne hanskerommet, og hele prosessen tar bare noen minutter å fullføre. Utskifting komponenter og forsamlinger er tilgjengelig fra deler avdelingen til enhver Jeep forhandler. Instruksjoner
en

Åpne hanskerommet før de stopper på bakkant hviler mot Gummibufferen støtfangere i øvre hanskerommet åpningen. Nå inn i hanskerommet, og med langfingeren på hver hånd, skyv gummi klaff på de to hanskerom stop støtfangere mot fronten av bilen.
2

Roll hanskerommet døren ned til den stopper på bakre kant av hanskerommet pasning gjennom åpningene i den øvre hanskerommet åpningen. Ta tak i begge ender av hanskerommet døren, deretter vri og trekke døren som er nødvendig for å frigjøre innenbords hengslet krok fra inboard hengselpinnen på dashbordet.
3

Hev hanskerommet døren til den er vinkelrett på instrumentpanelet så vri døren litt mot og riste døren litt for å frigjøre de to gjenværende hengslene kroker fra instrumentpanelet.
4

Trekk hanskerommet rett ut av dashbordet . Sett den til side på et trygt sted slik at du kan installere den senere hvis du skal gjenbruke det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73491.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair