Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en 1996 Z28 Oxygen Sensor

Skifte ut en O2 sensor i 1996 Z28 Camaro er veldig grei. Den Z28 bruker to sensorer, en i hvert eksosmanifold å lese prosenten av oksygen i de uforbrente gasser som kommer ut av motoren. Informasjonen sendes til motorens datamaskin som milliampere og systemet bruker informasjonen til å gjøre endringer i luftstrømmen, drivstoff kart eller flyt fra injektorene, og motoren timing. En defekt O2 sensor vil ofte føre til at bilen til å kjøre rik, har svart eksos og sterkt luktende eksos utslipp. Du trenger
Wrench
Jack
Jack står
O2 sensor socket
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Finn negative batteriet kabelen der den festes til minuspolen. Løsne klemmen bolt på kabelenden med en skiftenøkkel, og fjern kabelen fra batteriet. Isoler batteriet kabelen fra terminalene mens du arbeider.
2

Løft fronten av bilen på bakken ved hjelp av en jekk, plasser et sett med bukker under forstillingen for å støtte den, og lavere bilen på tribunen. Fjern jack fra under bilen, skyv under fronten.
3

Finn oksygen sensor som du skifter ut. Det er en på førersiden og en på passasjersiden. Begge er tredd inn i eksosmanifolden like over flensen der eksosrøret fester.
4

Koble ledningsnettet kontakten på enden av O2 sensor pigtail fra motoren ledningsnettet ved å trykke inn låsetappen deretter skille kontaktene. Fjern O2 sensor fra manifolden med en oksygen sensor socket og skralle, så kast den gamle sensoren.
5

Tre nye sensoren inn i manifolden, deretter stramme den til 30 fot-pounds med et dreiemoment skiftenøkkel. Plugg pigtail kontakten til kontakten på motoren ledningsnettet, noe som gjør at de to halvdelene låses sammen godt.
6

Flytt til motsatt side av bilen og gjenta prosessen på den andre sensoren hvis det krever endring. Hvis ikke, heve bilen av bukker ved hjelp av en jekk, fjerne stands fra under bilen og senke bilen til bakken.
7

Koble den negative batteriet kabelen til batteriet terminalen. Stram klemmen bolt med en skiftenøkkel, og lukk panseret av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72527.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair