Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Nissan Altima Overoppheting Problemer

Nissan Altima ble introdusert til USA i 1993. Det har utviklet et rykte for pålitelighet. Den Samarins nettsted, som vurderinger bruktbiler, har merket seg at lekker kjølevæske er en svakhet i 1993-2001 modeller. Overoppheting kan oppstå mest streik øyeblikk. Det er bedre å oppdage uregelmessigheter i kjølesystemet før de har tid til å ødelegge dagen din. Lekkasjer

vannpumpe og termostat slangekuplinger skal være sikre. Ingen kjølevæske dråper bør være under bilen. Nivået i kjølevæskebeholderen bør alltid være på full kaldt nivå.

Kjølevæske lekkasje kan fortsatt ha oppstått selv om det ikke er bevis på garasjegulvet. Hvis det er tilfelle, kan årsaken være en sprukket toppakning. Kjølevæsken vil bli introdusert inn i topplokket i dette tilfellet.
Elektrisk vifte

Forhjulsdrevne biler, for eksempel Altima, er utstyrt med en elektrisk radiator fan . To elektriske vifter er mer vanlig i nyere biler. Viftene skal snu hvis bilen blir overopphetet. Sensorer i radiatoren og motorblokken slår på viftene når kjølevæsken når en bestemt temperatur. Hvis ikke, bør releer, viftemotor og sikringer til viften skal kontrolleres.

Vannpumpe

virkningsløs vannpumper kan forårsake en motor overopphetes. Hvis pumpe problemene finnes, sjekk beltet spenning. Hvis spenningen er svak, stramme remmen eller få den erstattet.

Overdreven lekker betyr de indre pakningene er dårlige. Defekte lagrene lage bråk, og kan føre til overdreven slark i hjulet akselen. Det rette er å erstatte vannpumpen.
Luft dammer

Plast luft dammer er plassert på forsiden av nye biler og deres formål er å dirigere luft til radiator og klimaanlegget kondensator på riksveg hastigheter. De luft dammer blir skadet av fortauskanter, jettegryter og kollisjoner med dyr.
Hensyn

En overopphetet motor må rettes umiddelbart. Bent topplokk, sprakk hodet pakninger og eller motor erstatning kan være et resultat av overoppheting. De er også dyre problemer å løse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71870.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair