Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Typiske steder for Sprekker i Cylinder Heads

Med riktig stell og vedlikehold, bør motoren drive videre for tusenvis av miles uten å oppleve en sprukket topplokk. Den vanligste bevis for at motoren din har utviklet et topplokk sprekk er et uventet tap av frostvæske. Topplokk kan sprekke flere steder, blant annet området mellom ventilseter, i og rundt eksos porter og områder knyttet til forbrenning kamre. Combustion Chamber Sprekker

Den beste måten å sjekke et topplokk for sprekker er å bruke fargestoff testing eller et lufttrykk test. Men før du tar et hode til butikken, er det klare indikatorer du kan se som gir informasjon om din topplokk er sprukket. Inspiser visuelt områdene rundt brennkammer for fraværet av karbon akkumulering. Et fravær av sot rundt brennkammer og eksos porter er en sikker indikasjon på at lekker frostvæske har ryddet av karbon.
Valve Seat Sprekker

En av de vanligste område for sprekker på topplokk er området i og rundt innsug og eksos ventilseter. Ventilseter kan sprekke og la metall biter å falle ned i sylinderen, forårsaker katastrofale skader på stempler. Sammen med ventilsetene, kan sprekker i vann jakker forbundet med sylinderhodet dekk. Topplokket dekk er overflaten som hviler på toppakning. Overoppheting som fører til hodet pakning svikt kan forårsake sprekker i dette området.
Hodet Bolt Hole Sprekker

Under inspeksjonen din for sprekker i topplokket, trenger Ikke glem området rundt hodet bolt hull og ventilføringer. Hodet bolter holde hodet ned mot blokken og erfaring ekstreme stress som topplokket går gjennom tusenvis av oppvarming og kjøling sykluser. Ventilførere også oppleve alvorlig stress som ventilene beveger seg opp og ned flere tusen ganger i minuttet. En motor overoppheting eller mangel på smøring i ventilen guide området kan forårsake sprekker å utvikle.
Intake Manifold Sprekker

Et område av bekymring er overflaten som inntaket Fordeleren sitter og de tilhørende vannkappe porter. Topplokk sprekke på dette området når motoren er overopphetet, slik at kjølevæske å lekke ut på toppen av motoren. Andre forhold som fører til topplokk cracking er produksjon defekter, motor overbelastning og metall tretthet. Den beste måten å forhindre topplokk sprekker er å opprettholde riktig kjølevæske nivå og aldri hale eller trekke en større belastning enn du motoren var designet for.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62281.html

Previous:
Next:

auto Bremser