Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Juster Play i Servostyring

En løs rattstammen kan gjøre kjøreopplevelsen føles spinkel og usikre. Hvis den følelsen er forårsaket av for mye spille i servostyring boks - et vanlig problem - noen enkle justeringer kan gjøres til sin "ormen utstyr" for å rette ut ride. Bare sørg for at beltet ikke er løse først. Hvis ikke, er det servostyring boksen sannsynlige årsaken. Du trenger:
Bil jack, to stands og fire bremseklosser
Ruler
Skrutrekkersett
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Sett giret i nøytral, engasjere i nødbremsen og jekke opp forhjulene, plassere en jack stå under hver side av den fremre rammen. Klosser bak bakhjulene.
2

Drei rattet helt til venstre. Bruk en linjal for å måle hvor langt du nå må du slå den til høyre for å begynne å vri på hjulet i motsatt retning. Mer enn 1 cm er for mye.
3

Åpne motorrommet og finn styring boliger, vanligvis på førersiden i nærheten av brannmuren. Bruk manuell diagrammet for å finne denne girkassen. Finn ormen gear på toppen av boksen, som vanligvis inneholder en vanlig skrue og låsemutter.
4

Bruk en fastnøkkel til å løsne, men ikke fjern låsemutteren. Bruk en skrutrekker til å stramme snekkedrevet skruen 1/4 omdreining med klokken. Trekk til låsemutteren igjen.
5

Gå tilbake til førersetet og undersøke stykket på rattet igjen. Hvis du har bedret seg, men ønsker bedre resultater, fortsetter trinn 4 til du har oppnådd riktig spenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61715.html

Previous:
Next:

auto Bremser