Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner du framaksel på en 2000 Mazda MPV

The 2000 Mazda MPV er en front-wheel-drive bilen, og den har to drivaksler som monteres mellom forhjulene huber og trans-akslede. Disse forakslene har CV støvler på hver ende, inneholder som de CV ledd. Disse cv ledd slites ned, og hvis de støvlene som holder smøring for leddene pause, må akselen fjernes for å løse boot. Fjerne forakselen kan gjøres på noen få timer. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
Hex-head socket satt
Open-end skiftenøkkel satt
1/2-inch skralle og socket sett
lirke bar
Vis flere instruksjoner
en

Trekk til håndbremsen på MPV. Løsne forhjulene med dekk jern. Ta opp fronten av MPV ved hjelp av jekken og sette bukker under chassiset. Ta av forhjulene med dekk jern.
2

unbolt hjulet speed sensor fra baksiden av forstillingen knoke med en fastnøkkel. Fjern stabilisatorstag endeledd fra nedre kontroll arm med en fastnøkkel. Sett renne pannen under overføringen og skru ut bunnpluggen med 3/8-inch skralle og en hex-hode-kontakten.
3

unbolt navet låsemutteren på midten av rotoren med 1/2-inch skralle og socket. Unbolt den ytre tie rod slutten fra knoke med 3/8-inch skralle og socket, løft deretter tie rod slutten av knoke.
4

unbolt nedre kuleledd fra knoke med den 3/8-inch skralle og socket. Separer den nedre kuleledd fra knoke. Trekk knoke bort fra akslingen og deretter bruke brekkjern for å komme den andre enden av akselen ut av transaksel. Ta akselen ut fra bort MPV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61515.html

Previous:
Next:

auto Bremser