Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Gjør det selv: Bytt en Fuel Pump i en 2003 Chevy Malibu

Chevrolet har tilbudt Malibu periodevis siden 1964. 2003 Chevrolet Malibu ble produsert med en 3,1-liters V-6, som kan produsere 180 hestekrefter og 205 fot-pounds av dreiemoment. Drivstofftanken på 2003 Chevrolet Malibu er et metall tank. Ekstra forholdsregler må tas når du skifter metall tanks fordi de innenfor og utenfor kantene på tanken er svært skarpe. Du trenger
3/8-inch skralle og socket
3/8-inch skralle forlengelse (valgfritt)
Metal skralle håndtak extender
2-ton eller større kapasitet jack
2 bukker
to kjøretøy ramper (erstatter bukker hvis tilgjengelig)
en-fots lengde på tre (helst 1/2-inch med 8-tommers reolbordet)
Flat skrutrekker
1 tube med lagerfett eller vaselin
punktering motstandsdyktig arbeidshanske (Mechanix Wear, eller metall arbeidshansker)
Vis flere instruksjoner
en

Sett på et par av Mechanix Wear hansker eller metall arbeidshansker. Løft baksiden av Malibu, ved hjelp av en to-tonns eller større kapasitet jack. Set bukker under begge ender av akselen bjelke, bare på innsiden av hjulene. Bruk kjøretøy ramper som et alternativ for å øke baksiden av Malibu. Dette eliminerer behovet for bukker.
2

Plasser en 1-fots stykke tre på toppen av jack. Jo lengre tre, mer balanserte er resultatene vil bli. Hev jack, slik at blokken av tre er klemt mellom drivstofftanken og jack. Ikke skyv opp på bunnen av drivstofftanken. Sikre at trestykket ikke blokkerer fjerning av drivstofftanken stropper. Drivstofftanken stropper er metall stropper som går fra forsiden av tanken forbi baksiden av tanken, på undersiden eller magen av tanken.
3

Fjern bensintanken stropp festeboltene, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Bruk en forlengelse mellom skralle og socket hvis du ikke kan få innflytelse uten å stange knokene mot andre deler av bilen. Bruk en en-fots stykke av stålrør over håndtaket slutten av skralle hvis du trenger mer dreiemoment å fjerne boltene. Slå drivstofftanken montering stropper bolter mot klokken til de er fri for bilen.
4

Nedre tanken litt, ved hjelp jekkens senke enheten. Ikke senk tank til Jack laveste innstillinger. Senk tank til du kan se toppen av tanken, og bensinpumpen komponenter. Fjern de to gummislanger fra baksiden av drivstofftanken, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket å fjerne klemmene. Plasser en flat skrutrekker mellom slange endene og bensintanken fremspring som går inne i slangene. Wiggle skrutrekkeren rundt innsiden av begge slangene å skille dem fra drivstofftanken fremspring.
5

Fjern Hovedledningsnett fra toppen av bensinpumpen for hånd. Fjern den mindre ledningsnett ved å klemme sele klipp og trekke oppover. Fjern klemmen som holder den lille drivstoff slangen på toppen av bensinpumpen, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Fjern den lille slangen fra toppen av bensinpumpen helt.
6

Sett et stort stykke papp foran jack, under fronten på drivstofftanken. Senk kontakten til sitt laveste innstilling. Skyv tank fremover mens du samtidig trekker kontakten bakover fra undersiden av drivstofftanken. Skyv stort stykke papp tilbake midlertidig, slik at det ender opp under buken på drivstofftanken. Ta av drivstofftanken helt fra under Malibu.
7

Sett inn en flat skrutrekker inn i hjørnene av en av metalltappene, som stikker oppover ca 1/4-tommers fra kantene av drivstoff pumpe. Pek på slutten av skrutrekker slik at låseringen dreies mot urviseren. Dette tapping av låseringen kategoriene vil fjerne låseringen fra toppen av tanken, slik at du tilgang til drivstoffpumpen.
8

Fjern låseringen helt fra drivstofftanken forsamlingen. Ettermarkedet GM drivstofftanker vanligvis kommer med nye låseringer og o-ring pakninger. Det er alltid en god idé å erstatte både når du skifter en drivstoffpumpe montering for å sikre at du har en tilstrekkelig tetning for den nye pumpen.
9

Fjern bensinpumpen fra drivstofftanken ved å trekke den oppover, og vri den mot klokken, slik at drivstofftanken nivå vippe klarner kanten av tanken. Plasser bensinpumpen på en forsvarlig renne pannen eller drypp panne. Fjern o-ringen fra den gamle pumpen hvis du har tenkt å bruke den og sette den på et trygt sted.
10

Sett inn en o-ring pakning på den nye pumpen. Gni vaselin eller peiling fett rundt o-ring for en lett belegg. Smøremiddel vil fungere som en ekstra forsegling mellom tanken og o-ring. Ikke la klatter med fett på o-ring, fordi de kan komme inn på drivstoffsystemet.
11

Sett den nye bensinpumpen i tanken ved å senke den rett ned. Slå pumpen til venstre eller høyre, slik at drivstofftanken nivå vippe klarner kanten av tanken. Sørg for at dine nye bensinpumpen slanger og elektriske kontakter er vendt mot passasjersiden av Malibu fordi det er den siden de møtte på den gamle pumpen.
12

Monter låseringen på toppen av drivstoff pumpe. Juster låseringstenger faner med tanken leppe. Banke forsiktig på en av de låseringstenger faner ved hjelp av en hammer og en flat skrutrekker. Drei låseringen med klokken for å låse ringen på plass. Hvis låseringen gir motstand til installasjon, trykk ned på drivstoffpumpen og låseringen med en hånd, mens du forsiktig med hammeren direkte på drivstoff låseringstenger faner.
13

Skyv stort stykke ryggpapp under kjøretøyet, med bensintanken på den. Skyv tanken på forsiden av drivstofftanken stropper, og shimmy stroppene på plass en om gangen, under drivstofftanken. Rull drivstofftanken fremover med den ene hånden mens du skyver jack med trestykket under tanken. Hvis planken faller av, kan du bruke jack av seg selv for dette trinnet.
14

Hev jack litt, til du føler du er nær nok til å installere ledningsnett sele og slanger. Sett på det lille slange og klemme til toppen av drivstoffpumpen sammenstillingen. Stram klemmen mellom 20 til 30 fot-pounds av dreiemoment, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Installer den lille elektriske ledningsnettet på den nye pumpen og skyv den inn til du hører at den klikker på plass. Installer den store elektriske ledningsnettet på den nye drivstoffpumpen og skyv den inn til du hører at den klikker på plass.
15

Installer de to bakre slangene på ny bensintank, sammen med klemmene. Stram slangeklemmene mellom 20 til 30 fot-pounds av dreiemoment når slangene er helt stanget opp mot baksiden av drivstofftanken.
16

Hev jack, med bensintanken hviler på det, i posisjon like under kroppen av kjøretøyet. Juster drivstofftanken stropper og slå stroppen boltene et par ganger for hånd. Trekk til drivstoff tank stropp boltene helt til bunnen rammen av Malibu, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Stram boltene mellom 70 til 90 fot-pounds av dreiemoment, eller til en arm kan ikke lenger snu skralle.
17

Vri tenningsnøkkelen i bilen til "II" posisjon eller tilbehør posisjon, og deretter tilbake av. Gjenta denne prosessen minst tre til fem ganger. Ikke slå av bilmotoren over i løpet av denne prosessen. Vri om nøkkelen til tilbehør posisjon noen ganger vil tillate drivstoff senderenheten for å prime motoren, drivstoff linjer, og den nye bensinpumpen med drivstoff. Unnlatelse av å klargjøre disse elementene kan føre til intern svikt i enten motoren eller den nye pumpen.
18

Start bilen og la den gå i ca ett minutt. Senke bilen etter at du har fullført dette siste inspeksjon prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61090.html

Previous:
Next:

auto Bremser