Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Rebuild jeg en 454?

Chevrolet er 454 kubikk tomme motoren ble først produsert i 1970 i både LS5 og LS6 'big block' konfigurasjoner. På den tiden ga 454 Chevy et fortrinn i kraft i løpet av muskel bil revolusjon. Siden den gang har millioner av 454 motorer blitt ombygd for å gjenvinne tapte makt. Å svare "Hvordan gjenoppbygge jeg en 454?" vi lede deg gjennom prosessen for å gjenvinne en Chevrolet 454 kubikk tomme motoren i enkle å følge trinnene. Du trenger
Engine stativ (4-punkts)
454 kubikk tommer motor
Catch pan (avfall væske)
Nøkler (US)
Sockets (US)
Ringer
Oil (90W)
pakning sett (454)
Lube (kamaksel)
Compression ringer
Ring kompressor
Lifters
Push stenger
pakning Tak

Vis mer Instruksjoner
en

Pakk en 454 motor fra motorrommet på en Chevrolet kjøretøy som 1970 Corvette med vinsj eller motor heise. Koble fra alt tilbehør, overføring og eksos deler fra motoren og løfte motoren ut av bilen. Fest motoren til en 4-punkts motor stativ. Koble vinsj linje eller heise.
2

Drain væske (olje, frostvæske) inn i en få kjøpt. Fjern ventil deksler, inntak manifold, vippearmer, push-rods og løftere. Neste trekk timing kjedekasse og Veivakselremskive av enden av kranken. Roter motorblokk 180 grader.
3

Fjern bunnpannen og stempler. Løsne hvert stempel er kobler stang cap av de to boltene som fester den til veivakselen. Skyv hvert stempel ut toppen av den motor som peker mot bakken. Løsne de veivakselen caps og fjerne veivakselen fra motorblokken.
4

Roter motoren 180 grader. Fjern hvert hode i den anbefalte Chevrolet mønster for å unngå å forvrenge den passende flater. Ta motorblokk av motoren stå og sende det til en motor byggmester for rengjøring og maskinering. Matche den nye dimensjonen med et komplett sett av komprimering ringer og stempelhodene
5

Fest pusset blokk tilbake på 4-punkts motor stativ. Fest hver hodet til motorblokken med riktig mønster og dreiemoment anbefalt av Chevrolet. Rotere motoren 180 grader med den roterende motoren stå og installere veivakselen etter smøring og sitteplasser hver peiling halvdel inn i lageret cap og seter. Trekk til veivakselen bolter til den spesifikke moment anbefalt av Chevrolet.
6

Roter motoren 180 grader. Installer hvert stempel ved hjelp av et stempel ring kompressor. Pass på at gapet av komprimering ring poeng til 12:00 og både olje ringene peke sine hull til 2 og 7 kroner. Innsett enden av stempelstangen inn i sylinderen slik at den glir ned over veivakselen journal. Smør tungt. Stram kobler stang cap å sikre stempelet på plass. Gjenta til alle stemplene er installert. Rotere motoren 180 grader.
7

Stram oljepumpe til veivakselen forsamlingen. Sett halvdelen av det bakre tetning i blokken og den andre halvdelen i bunnpannen hvor pannen møter sveiven. Sett inn en bunnpanne pakning i mellom pannen og motorblokken og stram bunnpannen godt til motoren. Rotere motoren 180 grader.
8

Coat hver flik av kamaksel med kamaksel smøremiddel og sette det inn i motoren gjennom åpningen i fronten av motoren Koble timing kjeden og dekke forsamlingen med timing kjedekasse og pakning. Olje de løftere og installere hver lifter og ventil stang og cap dem med en rocker arm og mutter. Stram mutteren nok til å fjerne slark i ventilen stang (vri stangen, når tettheten på rocker arm mutteren stopper bevegelsen til ventilen stang som er der du trenger å være, og slå mutteren 3/4 av en omdreining mer.
9

Bolt ventilen dekker til motoren og sikre inntaket manifold følge Chevrolet dreiemoment spesifikasjoner. Sett veivakselen skivene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60673.html

Previous:
Next:

auto Bremser