Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik bruker du en Lock Nut

Den mekaniske verden har mange deler , tilbehør og verktøy som brukes i handelen. Grunnleggende verktøy som muttere og bolter , skrutrekkere , skiftenøkler og tang er vanlige i en moderne husholdning. En lås mutter mekanisme brukes mye på ulike strukturer som braketter , rammer og de ​​fleste møbler . Denne mekanismen gir en strammere element av sikkerhet på en bolt , forsterker den overordnede strukturen . Innfesting forskjellige typer bolter med låsemuttere er en grunnleggende mekanisk prosess. Du trenger
Bolt
Nut
Mutter
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fest bolten på plass ved hjelp av en mutter og skiftenøkkel . Sørg for at mutteren passer dimensjonene på bolten. Deretter skru den på plass helt inntil boltet overflate ved å dreie mot høyre.
2

Plasser en låsemutter ( litt mindre mutter enn den opprinnelige mutter) på bolten tråden. Mutteren vil være mindre i høyden , men fortsatt være i stand til å skru på bolten .
3

Skru låsen tett inntil den første mutteren med fingrene i med urviseren . Deretter bruker du en passende fastnøkkel til å søke dreiemoment til både nøtter beveger seg samtidig med begynnelsen av skiftenøkkelen din . Nøttene bør nå være låst på plass sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60066.html

Previous:
Next:

auto Bremser