Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre rotorene på en 1998 Nissan Pathfinder

De Nissan Pathfinder bremseskiver arbeide med bremseklossene å bremse og stoppe bilen gjennom hydraulikk. Som man trykker på bremsepedalen, renner bremsevæske gjennom bremseslanger til målepunktene. Kalipperne har et stempel den presser mot ryggen bremsekloss. Presset tvinger bøylen å gå litt tilbake, og bremseklossene presse rotorene å bremse og stoppe Pathfinder. Det vil ta deg ca 30 minutter per hjul for å fullføre prosjektet. Du trenger
Automobile jack
bremseklosser
Jack stå
hjulmutternøkkel
Wire bånd
Tenger
Vis flere instruksjoner
1

Park Pathfinder på et plant underlag og skru av tenningen. Plasser bremseklossen bak de aktuelle hjulene. Løsne mutrene på hjulet du skal jobbe videre med hjulmutternøkkel, skru den mot klokken. Heve bilen opp med bilen jack og plassere en jack stå under det, nær jekkpunktet. Hev jack stå opp til rammen.
2

Fjern lug nuts fra hjulet med hjulmutternøkkel. Trekk hjulet av Pathfinder. Fjern bremsekalippernes fra hjulet ved hjelp av en socket og skralle. Fest målepunktet til spankulere hjelp av en wire slips. Trekk bremse rotoren av hjulet.
3

Installer den nye rotoren på hjulet. Kutt ledningen slips holder bremsekalippernes å spankulere med tang og plassere den på braketten.
4

Stram boltene med socket og skralle. Sett på hjulet på Pathfinder og trekke til mutrene med hjulmutternøkkel. Gjenta prosessen på de andre hjulene.
5

Fjern jekkfoten fra under Pathfinder og lavere bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58571.html

Previous:
Next:

auto Bremser