Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Bytt ABS Control Module på en 2003 Mustang V6

The 2003 Ford Mustang var utstyrt med en 3,8-liters V-6 i basismodellen. 2003 Cobra, GT, og Mach 1 Mustangs var utstyrt med en 4,6-liters V-8. Bremsene på basen 2003 Mustang var blokkeringsfrie bremser. Den ABS kontrollmodulen på 2003 Mustang er festet til bremsen hydraulikkventil. Begge deler arbeider i synkronisme for å sikre jevn bremsing gjennom hele kjøretøyet. Endre ABS modulen skal utføres av noen med forutgående mekanisk kunnskap. Du trenger
3/8-inch-drive skralle og socket satt
Fastnøkkel satt
T-20 Torx eller stjerne-bit skrutrekkerhåndtaket
New ABS kontroll modul
en halvliter DOT 3 eller høyere klasse bremsevæske
1-ton eller større kapasitet jack
fire bukker
Helt nivå arbeidsflate
Assistant eller andre person
Vis flere instruksjoner

1

Åpne panseret av Mustang. Løsne luftfilteret lokket klemmen for hånd. Skyv luftfilteret lokket tilbake mot den bakre del av kjøretøyet for å fjerne den fra filterhuset. Fjern den store luftfilterhus tromme ved å trekke den uten front air dam tube, utsette den hydrauliske styringen (HCU), og ABS kontroll modul. Sett luftfilteret boenhet ut av arbeidet ditt område.
2

Plasser en renne pannen under bilen, rett under den hydrauliske kontroll modul. Fjern de fire bremseledninger fra toppen av modulen, med en fastnøkkel. Fjern HCU festeboltene fra braketten, med en skralle og socket. Fjern den hydrauliske styringen fra motorrommet helt.
3

Fjern de seks skruene fra ABS kontroll modul til HCU, ved hjelp av en Torx T-20 skrutrekker. Bruk tang på Torx driveren hvis skruene er oksidert eller vanskelig å slå. Fjern den elektriske koplingen fra ABS kontrollmodulen for hånd. Bruk en liten flat skrutrekker til å lirke kontakten kategoriene fri, hvis det er nødvendig.
4

Fjern ABS kontroll modul fra HCU ved å trekke det forsiktig rett oppover. Installere den nye ABS kontroll modul på HCU. Trekk til alle seks skruene før de er tettsittende, med T-20 skrutrekker. Ikke trekk til skruene, eller du kan sprekke eller brekke ABS-modulen.
5

Installer HCU på festebraketten. Sett inn og stram festeboltene til de er tettsittende. Snu bolter 1/2-turn lenger å tilsvare 13 fot-pounds av dreiemoment som kreves for kontrollenheten.
6

Installer bremseklossene linjer tilbake på HCU og stram dem tettsittende, med en åpen fastnøkkel. Slå linjen beslag 1/2-turn mer for å få de 14 fot-pounds av dreiemoment som trengs for bremseslanger.
7

Løsne forhjulene slepe nøtter med et dekk jern. Løft fronten av Mustang med en jekk, og sted bukker under venstre og høyre sub-rammer. Senk bilen på jack stands. Fjern de fremre slepe nøtter, deretter fjerne forhjulene helt.
8

Åpne og fylle bremsevæske reservoaret til "Full"-merket, med DOT 3 eller høyere klasse væske. Hev baksiden av Mustang med en jekk, og sted jack står i begge ender av akselen boliger. Jo lenger fra hverandre du plassere stands, desto større er bilens stabilitet. Senk Mustang på bukker.
9

Be assistenten å komme inn i Mustang. Åpne lufteskrue på backing plate av passasjer-side bakbrems forsamlingen. Drei skruen mot klokken med en fastnøkkel. Spør din assistent til å forsiktig presse ned på bremsepedalen og hold den inne. Lukk utluftingsskruen når pedalen er nede, og instruere assistenten å slippe bremsepedalen. Gjenta dette trinnet tre ganger for å blø bakbremsen forsamlingen.
10

Flytt til førerens foran bremsekalippernes. Løsne lufteskrue på øvre caliper området, med en fastnøkkel. Spør din assistent til å forsiktig presse bremsepedalen til gulvet og hold den. Stram lufteskrue når pedalen er nede. Gjenta denne fremgangsmåten tre ganger for å blø foran bremsekalippernes. Kontroller og fylle bremsevæske reservoaret til "Full" mark.
11

Gjenta trinn 9 til å blø førerens bakbremsen montering. Gjenta trinn 10 til å blø passasjeren foran målepunktet. Denne metoden kalles kryss blødning, og vil fjerne all luft fra hele systemet. Systemet ble helt åpnet når du har fjernet alle fire bremseslanger fra HCU.
12

Kontroller bremsevæske nivå og topp reservoaret ved behov. Spør din assistent til å forsiktig pumpe bremsepedalen 10 til 15 ganger. Hvis bremsepedalen ikke blir stiv etter fem pumper, forteller assistenten å stoppe. Gjenta hele bremsen kryss blødning igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59250.html

Previous:
Next:

auto Bremser