Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan justere bremsene på en Peterbilt

Mest alle Peterbilt merke og modell lastebiler er utstyrt med justerbare slakk justerbar. De slakk justerbar er de viktigste komponentene som komprimerer og trekke bremseskoene unna brems trommer. Når luften er brukt på bremsene, komprimerer slakk adjuster bremseskoene til bremsetrommelen. Når luften slippes fra luften bremser, bremse sko trekke fra brems trommer. Overdreven bruk vil føre til bremseskoene å slites ned og komme ut av justering. Bremseskoene må da justeres for å holde bremsene fungerer. Du trenger
Hjulklosser
1/2-inch skralle
1/2-inch stasjonen socket satt
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
1

Trekk Peterbilt lastebil på et flatt underlag og bruke luftbremser. Plasser bremseklosser foran og bak på begge bakhjulene. Slipp luftbremser.
2

Slide under baksiden av Peterbilt lastebil og finn de to slakk justerbar som er montert på bakakselen. Hver slakk adjuster har en justering bolt på baksiden. Plasser en skralle og en hylse på justering bolt på førersiden bak slakk adjuster. Skyv hodet av skralle for å frigjøre låsing våren. Ta til monteringsbolten klokken en hel omdreining. Shine lommelykten gjennom baksiden av nav for å se om bremsene komprimere mot bremsetrommelen. Hvis ikke, vri justering skruen mot klokken for å komprimere bremseskoene til bremsetrommelen.
3

Fortsett å slå monteringsbolten i den retningen som komprimerer bremseskoene til overflaten av bremsetrommelen. Etter at justeringsbolten står stille, lys med lommelykten gjennom baksiden av hjulnavet på nytt for å sikre at bremseskoene er fullt komprimert til overflaten av bremse-trommelen. Slå monteringsbolten i motsatt retning en fjerdedel til halvparten av en tur til å posisjonere bremseskoene til riktig avstand fra overflaten av brems trommer.
4

Dra motoren opp og la lufttrykket bygge opp til mellom 80 psi og 120 psi Påfør luftbremser i omtrent ti sekunder og slipp deretter luftbremser. Skyv tilbake under baksiden av lastebilen og lys med lommelykten gjennom baksiden av nav for å sikre at bremseskoene har holdt seg på riktig posisjon fra overflaten av bremsetrommelen.
5

Move til passasjersiden bak slakk adjuster og gjenta den samme prosessen som beskrevet ovenfor for å justere Peterbilt lastebil bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59142.html

Previous:
Next:

auto Bremser