Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan ta presset ut av Brake Drums

Trommelen bremsesystemet har blitt innarbeidet på mange biler. De fleste av bilene på veien i dag tilby et utvalg av fire hjul platen bremser, eller skivebremser foran og bak trommel bremser. Trommelbremser finnes særlig på baksiden av kjøretøy. I bunnen av trommelens brems montering, er det en justering kjent som en stjerne-hjulet regulatoren. Over tid denne regulatoren kan i løpet utvide på grunn av slike ting som konsekvent bruk av parkeringsbremsen. Hver gang parkeringsbremsen er satt, strammer justeringshjulet de trommelbremser litt mer. Du trenger
Liten brekkjern
Thin flat skrutrekker Vis
Stor gummihammer
Flere Instruksjoner
en

lå under den bakre støtfangeren på kjøretøy du arbeider på, og plassere kroppen din slik at du kan fysisk tilgang til bakhjulet på bilen. Med den bakre del av kjøretøyet heves og bakhjulene av av kjøretøyet, fjerner man den lille gummimaljen fra baksiden av bremsen bakplaten. Støtteplaten er metallplaten som dekker baksiden av trommelen bremser, og i gummitetningsringen er plassert på baksiden av platen. Denne pakningen fyller adjuster hullet, som vil gi deg tilgang til stjernen-hjulet justering.
2

Sett en tynn flat skrutrekker inn i hullet i backing plate. Sett tuppen av skrutrekkeren ned på star-hjulet justering tenner. Lirke tennene på regulatoren nedover fra bak bremsene. Denne bevegelsen vil tvinge star-hjulet til å kollapse innover og slipp trykket på trommelen.
3

Trykk sidene av trommelen mot forsiden og baksiden av bilen med en stor gummi klubbe. Dette hamring bevegelse vil flytte trommelen side til side, og skyv bremseskoene innover. Denne fremgangsmåten kan også hjelpe til i fjerningen av bremsetrykket fra valsene. Prøv å fjerne trommelen for hånd. Hvis dette ikke har fungert så langt, fortsett til neste steg i dette prosjektet.
4

Plasser en liten lirke bar i mellom bunnen indre leppe av trommelen, og backing plate. Lirk trommelen utover. Beveg be bar til siden leppene av trommelen, og lirke mellom trommelen og støtteplaten på hver side av trommelen. Bruk av denne metoden, som alternerer mellom bunnen og to sider i det minste fem ganger etter hverandre. Jo mer du snuse på trommelen, jo lenger det skulle komme ut. Hensikten med dette trinnet er å trekke trommelen ut for fysisk tilgang til stjerne-hjulet justering med en skrutrekker.
5

Lirk trommelen utover igjen i mellom trommelen og bak backing plate. Denne tid avgi spissen av brekkjern på en diagonal vinkel både nedover og mot baksiden av bilen (på omtrent fire eller fem stilling av dere er vendt mot forsiden av bremsetrommelen). Sett inn en tynn flat skrutrekker over stjernen hjulet justering eller ett av sine strekker sylindere. Skyv håndtaket på skrutrekkeren oppover for å lirke ned på star-hjulet justering. Dette nysgjerrige bevegelse med skrutrekkeren bør fjerne linjalen fra innsiden av brems montering helt. Når regulatoren er helt fjernet, bør du ha noe problem å trekke i bremsen tromme av for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59037.html

Previous:
Next:

auto Bremser