Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner de Trommelbremser i en 1989 Tempo

Ford introduserte Tempo i 1984. 1989 var utstyrt med en 2,3-liter, in-line, 4-sylindret motor. 1989 Ford Tempo ble produsert med forhjul ventilerte skivebremser, mens bakbremsene var tromme stil. Bare fjerne trommelbremsesystem på 1989 Tempo bør ta ca 1 time. Kunne erstatte den trommelbremsesystem vanligvis tar ca 2 timer pr side hvis du aldri har gjort dette prosjektet før. Dette er en utfordrende oppgave på grunn av antall små deler som er involvert i trommelen brems montering, og vanskeligheten involvert i å fjerne eller monterer delene. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Drum bremseverktøyet satt
Flathead skrutrekker
2-ton eller større kapasitet jack
to bukker
Åpen -end linje skiftenøkkel sett eller fastnøkkel sett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dreiemomentet fra de bakre hjulmuttere ved å vri dem mot klokken, ved hjelp av et dekk jern. Løft baksiden av Tempo ved hjelp av en to-tonns jack eller en jack med større kapasitet. Plasser en støttefot i begge ender av den bakre aksel strålen til å støtte baksiden av Tempo for denne hele prosjektet. Fjern hjulmutrene helt fra bakhjulene, og deretter fjerne bakhjulene. Kontroller at parkeringsbremsen frigjøres før du prøver arbeidet på trommelen bremsesystemet.
2

Fjern det bakre bremsetrommelen fra den ene siden av Tempo. Fjern de to fjærer som går fra tre og ni posisjoner opp til toppen av bremsesammenstilling. Dette er fjærene som holder bremse sko og hardware sammen som ett system. Bruk en vanlig skrutrekker, eller bremsefjær verktøyet, for å hekte toppen av fjærer og trekke dem fri for montering innlegget. La fjærene kontrakt, trekk deretter bunnen av fjærene fra sine montering innlegg av hånden.
3

Fjern spenning og selv-justering våren fra bak bakre sko, på undersiden av trommelens brems montering. Denne våren går horisontalt bak bremseskoene å holde sammen skoene og bremsen reguleringssystem. Trekk den ene enden av våren gratis med en flat skrutrekker eller bremsefjær verktøyet. La spenningen våren trekke, og deretter fjerne den andre siden ved å vri og trekke den ut med hånden.
4

Fjern skoen hold-down fjærer med en brems våren verktøy eller en stor håndholdt muttertrekker. Plasser sjåføren på "skål" eller holderklemmen på utsiden av fjæren. Plasser fingeren bak brems montering, og hold senterbolten på plass. Trykk og drei holderklemmen med en hånd, mens du holder senterbolten på plass ved å trykke på den med den andre hånden. Slå klippet vil justere pin med klippet og la klippet å gli av slutten av pinnen. Det spiller ingen rolle hvilken vei du snur klippet. Fortsett med dette til du har fjernet både bremseskoen hold-down fjærer og sentrum pins fra bakbremsen forsamlingen.
5

Fjern bremseskoene for hånd. En brems skoen vil komme rett av brems montering, mens den andre bremseskoen må være vridd å frigjøre bremsen skoen fra håndbrekket. Denne spaken heves og senkes når parkeringsbremsen er engasjert, og manuelt fører til at trommelbremser å utvide og holde bilen på plass. Når du har fjernet bremseskoene, bør du bare ha i nødbremsspaken og hjulet sylinder igjen på bremsen forsamlingen.
6

Roter og vri spaken med den ene hånden mens du setter press på parkeringsbremsen kabelen for å løsne den fra spaken. Korrosjon og vei skitt kan føre til at disse to delene for å låse sammen over tid. Vri hendelen mens du holder kabelen vil frigjøre deler av veien sot. Ta av håndbrekket fra bremseslangen for hånd.
7

Fjern bremsen linjen som er satt inn i baksiden av rattet sylinder, med en fastnøkkel eller linje skiftenøkkel til å spinne tråd montering gratis. Slå bremsen linjen montering mot klokken for å fjerne bremsen linje fra rattet sylinder. Fjern bremsen linjen og forsiktig bøye bremsen linjen så den åpne enden vender oppover. Slå linjen oppover vil redusere mengden av bremsevæske som kommer ut av bremsesystemet når enden av linjen blir åpnet.
8

Fjern de to hjul sylinder festebolter med en 3/8- tommers skralle og socket. Slå boltene mot klokken til de er fri for hjulet sylinder helt. Fjern hjulet sylinder for hånd, eller bruke en flat skrutrekker til å lirke hjulet sylinder gratis hvis nødvendig.
9

Gjenta trinn 2 til 8 for å fjerne trommelbremsen forsamlingen fra den andre siden på baksiden av Tempo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58956.html

Previous:
Next:

auto Bremser