Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre bakbremsen rotorer på en 1997 Buick

bakbremsen rotorer arbeide sammen med de fremre rotorene på din Buick å stoppe bilen jevnt når bremsepedalen trykkes inn. De bakre rotorer slites ned over tid, men skader på dem skjer oftest fra utslitte bremseklosser. Kjører Buick ned fjellrike veier kan også slite ned de bakre rotorene fordi de må jobbe hardere for å stoppe bilen. Skadet bak rotorer kan føre til at bilen til å gynge frem og dramatisk redusere bilens stoppe evne ved høye hastigheter. Du trenger
2 hjulblokker
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack stå
Stikknøkkel satt
6-tommers nål-nosed tang
3/8-inch drive momentnøkkel
10-tommers bungee tie-down ledningen
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en hjulblokk fast i posisjon foran både fører og passasjer foran dekk på din Buick.
2

Løsne mutrene på baksiden passasjer-side dekk lett med en hjulmutternøkkel og deretter heve bilen med en bil jack.
3 < p> Plasser en jack stå på høyre side av bilen jack ikke mer enn tre inches unna. Hev støtte armen på støttebenet til lik høyden på bilen jack og deretter låse den støtten armen i posisjon.
4

Fjern lug nuts fra dekket og skyv dekket av kabelsko stendere med begge hender. Ikke la dekkene til å dra over lug studs.
5

Løsne den øverste bøylen bolten en kvart omdreining mot urviseren med en pipenøkkel. Deretter fjerner bunnen caliper bolten helt og pivot bremsekalippernes oppover av bremseklossene.
6

Drei stempelet på bremsekalippernes klokken med et par 6-tommers nål tang før det s helt på plass i sine hull. De cut-outs i stempelet må stille opp horisontalt med to caliper festeboltene. Selv om du har bøylen svinges opp, kan du fortsatt gjøre dette ved å rotere stempel mot klokken hvis nødvendig. De cut-outs bør være på seks og tolv.
7

Nedre bremsekalippernes ned igjen i sin opprinnelige byggeform og deretter re-tråden bunnen monteringsbolt hånd. Still inn 3/8-inch stasjonen momentnøkkel til 33 ft-lbs. og helt sikre både topp og bunn caliper bolter.
8

Hook den 10-tommers bungee tie-down ledningen rundt toppen av sjokk tårnet. La en av krokene på ledningen tilgjengelige og henger ned i nærheten bremsekalippernes.
9

Fjern de to boltene fra bøylen braketten på baksiden. Braketten er hva bremsekalippernes festes til, så ikke fjern caliper er boltene igjen.
10

Løft festebraketten og caliper av bremsen rotoren, og så henger hele forsamlingen på strikk ledningen sin krok. Bremsen linjen kan ikke bære vekten av forsamlingen, så ikke henge den ved bremsen linjen, bruker du en av de tilgjengelige skruehull.
11

Fjern rotoren ved å skyve den av kabelsko studs mot deg.
12

Installer den nye rotoren akkurat som du fjerne den gamle. Monter braketten tilbake over den nye rotoren og stram begge sine bolter til 80 tommers-lbs. med 3/8-inch stasjonen momentnøkkel.
13

Monter dekket på utspringet studs og trekke til mutrene i stjernemønster til de er tettsittende. Fjern støttebenet og senk bilen til dekket berører bakken, men ikke helt ned. Tilbakestille 3/8-inch stasjonen momentnøkkel til 100 ft-lbs. og fullt sikre slepe nøtter deretter senke bilen helt.
14

Pump bremsepedalen til du kjenner at pedalen stive og deretter umiddelbart slutte å pumpe. Gjenta hele prosessen for å endre den andre bakre rotoren på 1997 Buick.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58070.html

Previous:
Next:

auto Bremser