Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte rotorer på en 2005 Chevy Impala

Brake rotorer på Chevy Impala bruk friksjon å bremse og stoppe bilen når man trykker på bremsepedalen. Et stempel fra bremsekalippernes innehar de to bremseklosser, som presser bremsen rotoren, og tvang bilen til å bremse ned. Brake rotors bli varmt når du bremser, og kan deformere fra for mye varme. Slik at bremseklossene for slitasje for tynn også skader rotorene ved å skade naglene som holder bremseskiven på puten, kutte grooves inn i rotoren. Skadede rotorer må byttes og ikke ta lang tid å reparere. Du trenger
Automobile jack
Jack stå
Hjulklosser
hjulmutternøkkel
Drensvannsoppsamler Kalkun baster
Socket satt
Gummiklubbe
Merking stift
Wire bånd
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Park Impala på et plant underlag og skru av tenningen og plassere et sett med bremseklosser bak bak hjul. Åpne motorrommet og tøm noen av bremsevæske fra master sylinderen ved hjelp av kalkun baster og avløp pan.Loosen hjulets slepe nøtter med en hjulmutternøkkel. Jack bilen opp med bil jack. Plasser en jack stå under Chevy nær jekkpunktet og heve den til rammen av bilen.
2

Fjern hjulet slepe nøtter med en hjulmutternøkkel. Ta hjulet på bilen. Fjern bremsekalippernes bruke en socket og skralle. Fester den til spankulere hjelp av en wire slips. Ikke la det henge løst, eller du vil skade bremsen linjen.
3

Trekk den gamle rotoren av hjulet hub. Hvis det ikke kommer ut lett, bruker gummihammer å slå rotoren før det løsner. Sett den nye rotoren på Impala.
4

Kutt ledningen tie sikre målepunktet til spankulere med tang. Sett bøylen på plass på hjulet og stram boltene med socket og skralle. Sett på hjulet på Impala og stramme alle hjulmuttere med hjulmutternøkkel. Fjern jekkfoten fra under bilen.
5

Senk bilen til bakken med bilen jack. Gjenta prosessen for å forandre rotoren på det andre hjulet. Når prosjektet er ferdig, pumpe bremsene flere ganger til pedal føles fast. Skift bremsevæske i master sylinderen, etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58519.html

Previous:
Next:

auto Bremser