Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Acura TL foran bremseklosser

Bytte front bremseklossene på Acura TL var en ganske standardisert prosedyren til sine senere generasjoner. I 2004 begynte TL med forskjellige fremre bremseklosser mellom de automatiske og manuelle girkasser modeller. Dette har også ansatt en annen prosedyre for å erstatte de spesifikke bremseklossene. De manuelle girkasse modeller kreves også et spesialisert verktøy for å spre quad-kalipere. Siden de nye bremseklosser er tykkere enn de gamle, kalipperens stemplene må komprimeres for å gjøre plass til de nye putene. Du trenger
Lug nut jern
Jack og bukker
Ratchet og metriske socket satt
5/32-inch slag med hammer (manuell girkasse 2004 og oppover)
Lengde av slitesterk string
Wire børste
Shallow dreneringspannen
Metric boksen fastnøkkel satt
Quad stempel caliper stempelet spreder (manuell girkasse 2004 og oppover)
Caliper stempelet nullstilt klemme
Replacement bremseklosser
Høy temperatur brems fett
Justerbar fot-kilos moment skralle og socket sett
Bremsevæske
Assistant
Vis flere instruksjoner
Manual Transmission 2004 og Opp

1.

Trekk til håndbremsen og løsne mutrene på begge forhjulene ved å skru mutterne bare en halv omdreining mot klokken med lug mutter jern.
2

Hoist forsiden av Acura TL med en jekk, og støtte bilen på bukker slik at forakselen er forhøyet. Fjern lug nuts og forhjul.
3

Bruk 5/32-inch dor og hammer for å banke de øvre og nedre bremseklossens pins ut fra bøylen fra innsiden av bøylen på utsiden, og deretter fjerne bremsekloss våren.
4

Ta ut bremseklossene fra bøylen vinduet.
5

Monter quad-stempel caliper-stempelet spreder til bøylen og sette platene på sprederen mot stemplene på hver ende av bøylen stempler. Stram sprederen å komprimere bøylen stemplene innover jevnt og fjern sprederen når kalipperens stemplene er helt på plass i stempelet boringer.
6

Påfør et jevnt, tynt lag med høy temperatur brems fett stålplatene i erstatning pads. Installer de nye bremseklossene, noe som gjør at slitasje indikatoren er på bunnen av påhengsmotoren bremsekloss
7

Sett puten våren og holde den på plass, må du justere puten pins -. Fra utenfor bøylen boliger på innsiden -. gjennom bøylen og våren for å låse den på plass
8

Sett forhjulene og slepe nøtter, stram mutterne jevnt inntil hjulkapselen med kryssmønster. Senk Acura TL til bakken, deretter skru til mutrene med justerbart moment skralle satt til 80 fot-pounds og en socket, re-ansette krysser mønster under finalen Momentflytting.
9

Pump på bremsepedalen for å tilbakestille den komprimerte caliper stemplene og setter nye bremseklosser til bremseskiver.
2003 og Tidligere Modeller og 2004 og opp automatgirkasser
10

Utfør trinn 1 og 2 som vist i kapittel 1 før du fjerner den nedre monteringsboss bolt med en skralle og metriske socket. Pivot bøylen opp over bremseklossene og caliper mount, og deretter bruke en lengde av slitesterk streng å knytte målepunktet til coil spring slik at du kan fjerne bremseklossene.
11

Fjern innenbords og utenbords bremseklosser fra bøylen mount, deretter bruke ledningen børste til å rengjøre kontaktflatene på bøylen og bøylen mount. Påfør et tynt lag av høy temperatur brems fett for de rensede paring flater og stålplatene i erstatning pads.
12

Installer de nye putene i bøylen mount, noe som gjør at slitasjeindikator ligger på øvre plate av innenbords pad.
13

Plasser renne pannen under lufteskrue av de respektive caliper, deretter løsne lufteskrue på målepunktet. Komprimere stempelet av bøylen innover med bøylen stempelet reset klemme. Bremsevæske vil skille fra lufteskrue som stempelet trykkes sammen. Når det er nok plass til å passe bøylen tilbake over putene og caliper mount montasje, stramme lufteskrue, og erstatte bøylen og lav tykkelse montering bolt. Stram bolten.
14

Fyll master sylinder med bremsevæske, sett korken og deretter lufte bremsene når foran pads og kalipere er byttet ut på hver side av forakselen. Har en assistent komme inn i førersetet og pump på bremsepedalen fire til fem ganger og hold deretter bremsepedalen ned. Gjenåpne lufteskrue (er) på hvert enkelt målepunkt (henholdsvis) til boblene og bensinpumpe fra det hydrauliske systemet. Gjenta dette på hver enkelt målepunkt til væsken renser ut i en klar bekk og stram deretter bleeder skruene. Sjekk master sylinder etter fire eller fem blødning prosedyrer per caliper og topp av med ny bremsevæske etter behov. Skift hjulene og slepe nøtter og dreiemoment som illustrert i trinn 8 av § 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58185.html

Previous:
Next:

auto Bremser