Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Automobile Brake Pads

Skifte bremseklosser er en rett frem prosedyre som alle med et sett av grunnleggende verktøy kan utføre. Alt du trenger er en time, noen oppmerksomhet på detaljer, og de riktige verktøyene for jobben. Bytt bremsene på bilen din på et blunk å følge disse instruksjonene. Du trenger
hjulmutternøkkel
Vehicle jack
Jack står
Stor flat skrutrekker
Små flat skrutrekker
Anti-Seize sammensatte
Butikk filler eller butikk håndklær
Momentnøkkel
Latex hansker
Vis flere instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen og blokker bakhjulene med murstein eller blokker. Dette hindrer at bilen ruller bakover mens du jekke den opp. Bruke hjulmutternøkkel, løsne mutrene på forhjulene. Ikke fjern slepe nøtter ennå.
2

Skyv jack under fronten av bilen, plassere den under den fremre tverrbjelke. Jack bilen opp til du kan plassere bukker under tverrbjelken, rett ved kontroll arm. Fjern lug nuts og hjul fra bilen.
3

Bruk den store skrutrekker til å lirke bremseklossene vekk fra rotoren. Deretter bruker fortsatt den store skrutrekkeren med spissen mot puten, lirke bøylen stempelet i bøylen kroppen. Du blir nødt til å gjøre dette på indre og ytre pads. Bremsevæske kan dryppe fra master sylinderen, men dette er normalt.
4

Kontroller bremsen rotoren for huljern. Hvis du finner huljern du erstatte rotorene. Hvis rotorene ser bra ut, bruke den lille flat skrutrekker til å fjerne de to klipp fra de lysbildene som holder putene på plass. Skyv pinnene forsiktig ut. Se etter anti-rangle klipp fordi de kan fly ut.
5

Ta ut og sjekk bremseklossene fra målepunktet. Elektrodene skal ha bremsekloss materiale på dem med ingen tegn til å gni mot rotoren. Hvis det er tegn til rubbing bør du erstatte rotorer.
6

Inspiser nye for å sikre at de er de samme som de gamle pads. Sette anti-seize compound på sidene av pads for å hjelpe dem gli lett i bøylen. Du bør også sette anti-seize på baksiden av puten deretter installere mellomlegg og sette anti-seize på baksiden av mellomlegg. Sett anti-rangle klippet på toppen av puten og sette Anti-Seize i svingene der raset pins vil gå.
7

Skyv påhengsmotoren pad, mellomlegg og anti-rangle klippet inn bøylen og sette de to lysbilde pins i. Deretter installerer innenbords pad, mellomlegg og anti-skrangle kroken og skyve lysbildet pins hele veien gjennom bøylen. Kontroller at bremsen materialet er vendt mot rotoren. Når kalipperens pinnene er helt på plass, installere klemmene.
8

Sett hjulene og slepe nøtter tilbake på bilen. Trekk til hjulmutrene eneste finger tight på dette punktet. Jack bilen opp nok til å fjerne bukker, senk den helt. Trekk til hjulmutrene til spesifikasjonen. Hvis du ikke vet spesifikasjonen, lese gjennom bilens instruksjonsboken, eller spør en lokal auto deler butikken.
9

Trykk på bremsepedalen noen ganger for å gjenvinne fasthet i pedalen. Når bremsepedalen er fast, fjerne bremseklosser og kople ut parkeringsbremsen. Ta bilen rundt kvartalet for en kort prøvetur for å teste bremsene for å sørge for at de fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57759.html

Previous:
Next:

auto Bremser