Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte de bakre Disc bremseklosser på en 1995 Ford Taurus

The 1995 Ford Taurus har enten bak trommel bremser og bremse sko, eller skivebremser bak og bremseklosser. I motsetning til skivebremser foran og bremseklosser, bakbremsene utgjør bare om lag 30 prosent (eller mindre for trommelbremser) av bremsekraft for familien sedan. Det betyr å erstatte skivebremser bak er ikke så vanlig som å måtte erstatte fronten. Men fordi de er mindre og tynnere enn de fremre bremseklosser, til slutt må du erstatte dem. Du trenger
Bremsevæske sug baster
Tire chock
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack står
Kombinasjon hånd skiftenøkkel satt
Needle-nese tang
Standard skrutrekker
T87P-2588-A (eller kompatibel bakre caliper reset verktøy)
Utskifting av bremsekloss satt
Benk jeksel med en stålbørste hjul
Gjengelåsemiddel sammensatte
Momentnøkkel og socket set
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Park Taurus på et flatt underlag egnet for løfting og støtte bilen, men ikke sett på parkeringsbremsen.

2

Slipp panseret låsen, åpne panseret og ta av dekselet fra master sylinderen. Bruk en bremsevæske sug baster å suge ut 1/2 av bremsevæske fra master sylinderen, og kast denne væsken.
3

Place et dekk chock foran en av forhjul, deretter løsne hjulmutterne til bakhjulene ved hjelp av en hjulmutternøkkel 1/4-turn klokken.
4

Løft baksiden av Taurus med en bil jack (én side om gangen) , deretter støtte den på bukker plassert under de bakre laterale rammeskinnene. Fullføre fjerningen av hjulmutterne og fjerne dekkene.
5

Fjern bremseslangen skruen holder slangen braketten til bakre støtdemper, ved hjelp av en liten hånd skiftenøkkel.
6 < p> Koble holdeklipsen av parkeringsbremsen kabelen fra bøylen bolig, og deretter bruke et par av nål-nese tang for å løsne enden av kabelen fra bøylen boliger.
7

inn en åpen ende siden av en kombinasjon hånd fastnøkkelen på øvre glideren pin av bøylen og bruker en lukket-end siden av en annen kombinasjon fastnøkkel til å løsne klype bolt i mot klokka bevegelse.
8

Lirk bøylen nedover fra rotoren og pads montering, ved hjelp av en standard skrutrekker om nødvendig.
9

Bruk en T87P-2588-A verktøy (eller kompatibel bakre caliper reset verktøy) å avvikle den bakre caliper stempelet i bøylen stempelboringen med urviseren til den er helt på plass og hakkene på stempelet på linje med spisser av erstatning pads.
10

Lirk de gamle pads fra bøylen mount, ved hjelp av en standard skrutrekker hvis nødvendig.
11

Installer de nye putene i bøylen mount, deretter svinge bøylen oppover over pads og rotor montering.
12

rengjøre bunnen gjengene på klemme bolt på en stålbørste rattet på en benk jeksel. Påfør et tynt lag med tråd-lock sammensatt på gjengene på bolten, og juster den inn i slider pin. Trekk til bolten (mens du holder raset pin med en åpen-end siden av kombinasjonen hånd skiftenøkkel) til 25 fot-lbs. med en momentnøkkel og socket.
13

Sett på parkeringsbremsen slutt på bøylen boliger, feste beholde klippet og deretter feste skruen til bakbremsen slange til braketten på bakre støtdemper .
14

Gjenta pad utskiftingen på den andre siden av bakbremsene før du bytter dekk og hjulmuttere på Taurus. Stram mutterne flush til huben.
15

Hev Taurus med bilen jack igjen bare høy nok til å trekke ut kontakten stands (én side om gangen), deretter sakte senke bilen til bakken . Trekk på bakhjulene nøtter i en offset stjerne-lignende mønster til 100 fot-lbs. med momentnøkkel og en stikkontakt.
16

Pump foten bremsepedalen flere ganger for å sete bak stempler og pads til pedalen har en fast føler for det (sørg master sylinder dekselet er stramt på reservoaret først).
17

Sjekk nivået på bremsevæske i master sylinderen, og topp det hele med ny bremsevæske bare før test-kjøring Taurus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57702.html

Previous:
Next:

auto Bremser