Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Tacoma Emergency Brake Problemer

Det har vært noen små problemer med parkeringsbremsen (ikke lenger kalles en nødbrems) mekanisme i Toyotas Tacoma og Tundra modeller, ansetter som ligner parkeringsplasser bremsesystemer. Mange av problemene har knyttet til manglende bruk eller feil komponenter som kan forårsake dashbordet bremselys å bo opplyst eller at de bakre bremse sko å låse inn de bakre trommer. I tillegg, på grunn av feil i utførelsen, ble en tilbakekalling utstedt på 2005-2006 automatgir modeller. Tacoma Parkeringsbremsevaier Recall

En landsomfattende tilbakekalling ble mandat i USA av National Highway Traffic Safety Administration på over 20.000 Toyota Tacomas med automatgir produsert mellom 2005 og 2006. Det var at parkeringsbremsen kabel låsemutteren på bilene ikke kan ha blitt skrudd ordentlig til. Dette kan føre til at nøtt å komme av gjengene på bolten og ikke klarer å holde bilen hvis sendingen ikke ble plassert i parken posisjon. Bileiere som har lastebiler brukes til tilbakekallingen ble varslet av Toyota og problemet ble utbedret uten kostnader.
Bellcrank Cam stikker

bellcrank cam på parkeringsbremsen er et annet problem med Toyota Tacoma og Tundra parkeringsbremsen mekanisme. Dette problemet ligger mer i eierens misbruk eller manglende bruk av parkeringsbremsen mekanisme enn parkeringsbremsen system svikter på egen hånd. Igjen, automatgir lastebiler mer mottakelig for bellcrank cam stikker enn standard girkasse. Dette skyldes mer standard overføring eierne bruker sine parkeringsbremsen mer regelmessig deretter automatgir eiere. Begge overføringstyper kunne bli offer for dette problemet skyldes geografiske regioner. Områder som opplever alvorlige vintervær og bruk sand og salt på veier ville tillate sand, salt og andre grit å forurense bellcrank cam beskyttende støvel. Med tiden vil de forurensninger føre til cam til å feste eller gripe helt. Denne tilstanden forårsaket bremseskoene (festet til bellcrank cam kabel) for å dra på den indre diameteren på bremsetrommelen, eller, i verste tenkelige scenarier, låse bakhjulet opp helt.

Rengjøring av korrosjon fra den bellcrank cam, ville smøre den og så flittig bruk av parkeringsbremsen avhjelpe problemet. I tilfeller der bellcrank cam ikke kunne bli frigjort eller måtte bli hamret gratis, ville utskifting av bellcrank cam være nødvendig.
Parkeringsbrems Håndtak Spring

I noen av de tidligere Tacomas, ville en retur våren ligger på parkeringsbremsen håndtaket mekanisme inne i lastebilen ikke tillate håndtaket for å gå tilbake fullt. Dette ville føre til at interiøret bremselys (indikerer både bremsevæske nivå og parkering bremseinngrepene) på dashbordet for å forbli tent selv når håndtaket var fullt ut. Ved å trykke på håndtaket ville arbeide for å stenge lyset av for en stund, til våren ble enda mer svekket. Selv om dette scenariet ikke nødvendigvis påvirke parkeringsbremsen mekanismen, ble mange eiere lurt til å tro at bremselyset var på bare på grunn av våren problem i håndtaket. Den Tacoma sysselsetter quad-kalipere. Dette betyr at det er fire stempler per hver foran målepunktet. Når bremseklossene slites ned, suger dette systemet mer bremsevæske fra master sylinderen for å opprettholde hydrauliske trykket til pads. Hvis situasjonen i bremselyset blir ignorert lenge nok, under forutsetning av at lyset er på grunn av parkeringsbremsen våren, kan putene faktisk slites ned nok til poenget med å måtte erstattes. Lyset på dashbordet kan nå aktiveres av den lave væske i master sylinder, advarer eieren putene er lave. Men siden de er vant til lyset være på grunn av parkeringsbremsen våren, gjør eierne ikke diagnostisere problemet effektivt til backing plate av pads skraper rotorene i en metall-til-metall-kontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57471.html

Previous:
Next:

auto Bremser