Hvordan fjerne eller redusere Eksos Drone

Eksos drone er en kinkig problem. I motsetning til den lyd som kommer fra eksosrøret eller inntak, er eksos drone ikke direkte følge av motorstøy. Det er en sympatisk vibrasjon som utvikler seg i eksosrørene som følge av ofte hørbar lydbølger som sendes ut ved å utvide forbrenningsgasser. Disse trykkbølger reise gjennom eksos strømmen, spretter av veggene i eksos slangen og forårsaker det å opptre som en høyttaler. Dessverre, redusere eller eliminere eksos drone er ikke fullt så enkelt som å bytte lyddempere. Du trenger:
grunnleggende håndverktøy
bajonettsag
Grinder
Sveiser og sveising forsyninger Norsk Header vikle
Slangeklemmer
Vis mer Instruksjoner

1.

skru fra hverandre rørene som går fra katalysatoren til tail-pipe, kjent som "cat-back"-delen, og fjerne dem. Erstatte rørene med en større diameter og tykkere vegg-rørsettet eller "katt-tilbake-system." Det går rett til kjernen av problemet, siden tykkere rør har en langt lavere resonansfrekvens enn tynne rør. Skifte tynnvegget stål-eller titan-rør med tykkere vegg stålrør og vil legge vekt, men det kan også løse problemet helt. Installeringsprosedyrene vil variere sterkt med bil, så følg eksos produsentens anbefalinger.
2

Wrap eksosrøret spenner fra eksosmanifolden /turbo til katalysatoren med et lag av varmeisolerende header wrap. Pakk røret med et dobbelt lag på manifold /turbo flens og fest den med en eksos klemme. Pakk røret i spiraler slik at hver spiral overlapper siste med 1/2 tommer, og fest den på omformeren enden med en annen eksos klemme. Du kan erstatte denne delen av røret med en tykkere vegg tube, men det er mye mer innsats og kostnader involvert enn bare innpakning røret.
3

Skjær en del ut av cat- tilbake eksosanlegg ca 12 inches bort fra omformer og installere en resonator. Du har et par alternativer her. Du kan bruke en søppelplass resonator fra et kjøretøy med en motor av samme slagvolum og motortype, eller du kan installere en 6-tommers kirsebær bombe-type skjerf i røret. Kirsebær bombe vil ikke målrette høyfrekvente bølgene så nøyaktig som aksjen resonator, men du kan finne et kirsebær bombe å passe nesten alle store eksosrør, og det er liten nok til å passe nesten alle programmer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96546.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger