Hvordan øke Hestekrefter i en Jeep 4,0

Jeep er en underavdeling av Daimler-Chrysler selskap som produserer off-road og off-road kjøretøyer. Jeep 4.0L motoren var en seks-sylindret motor som brukes i mange Jeep kjøretøyer 1984-2003, inkludert Cherokee og Wrangler. Motoren gjennomgikk flere forandringer over nesten 20 års levetid, inkludert mange interne oppgraderinger som økte tilgjengelige hestekrefter av kjøretøyet. Alle 4.0L Jeep motorer har en rekke ytelse ettermarkedet deler tilgjengelig som øker hestekrefter når den er installert. Instruksjoner
en

Bytt Jeep kald luft inntak med en ytelse ettermarkedet kald luft inntak. Ytelse ettermarkedet kald luftinntak øke hestekrefter ved å styrke flyten av kald luft inn i motoren. De er relativt enkle å installere uten profesjonell hjelp og er en av de minst kostbare ytelse oppgraderinger tilgjengelig for Jeep biler. De kan lett øke motorstøy, men er generelt fri fra ulempene når installert riktig.
2

Bytt Jeep exhuast system med en ytelse ettermarkedet eksosanlegg. Ytelse ettermarkedet eksosanlegg øke hestekrefter ved å styrke strøm av varm luft ut av motoren. De vanligvis krever profesjonell installasjon som tilgang til undersiden av kjøretøyet er nødvendig. De øke motorstøy, selv om mange Jeep eiere finner den høyere, mer aggressiv motor oppmerksom ønskelig. Men de også øke utslippene og kan resultere i bilen mister street legal status i enkelte stater. Følg statlige reguleringer før du utfører denne oppgraderingen.
3

Installer en tvungen induksjon kit på din Jeep 4.0L motor. Tvunget induksjon kits øke hestekrefter ved å tvinge store mengder luft til luft /drivstoffblandingen i selve motoren. De er relativt vanskelig å montere og kan være svært kostbart. De reduserer også drivstofføkonomi, drastisk i enkelte situasjoner, og øke generell slitasje på Jeep din. Men de kan mer enn doble hestekrefter for Jeep din, avhengig av størrelsen på Turbo som du installerer.
4

installere en lystgass injeksjon kit. I motsetning til andre ytelse modifikasjoner, gjør lystgass injeksjon kits ikke permanent endre funksjon av bilen. De lar sjåføren injisere et skudd av lystgass inn i drivstoffsystemet med et trykk på en knapp eller trekke i et nivå, noe som gir et stort men midlertidig løft til tilgjengelig hestekrefter. Slike sett er typisk utformet for rett linje racing, og som tvang induksjon kits vil de øke generell slitasje på Jeep din når den aktiveres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96009.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger