Hvordan lage Mazda 2.2 Go Faster

Mazda 2.2 har en toppfart på 130 km /h fra sin 161 hk motor , men med noen modifikasjoner kan det gå enda raskere . Hvis du har noen automotive kunnskap og tilgang til de nødvendige verktøyene du kan utføre endringene selv. Du trenger
Performance deler
Specialist automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en ytelse chip . Dersom motoren din har et innsprøytningssystem du kan installere en forestilling chip som vil gjøre motoren din produsere mer kraft ved å automatisk justere funksjoner som luftstrømmen og drivstoff brenne. Du kan enten kjøpe den pre -programmert chip eller kjøpe en chip som kommer med en programmering enhet som lar deg laste ned ytterligere endringer på et senere tidspunkt .
2

Bytt ut standard luftfilter med en ytelse versjon som K & N Mazda 2,2 F /I. Forestillingen filteret fungerer ved at luft kan strømme mer fritt rundt i motoren , noe som betyr at det fremdeles er kaldt og produserer mer strøm.
3

Endre fabrikken eksos til en høy ytelse header system som har en høy flyt lyddemper. Øke diameteren på lyddemperen gjør at varm luft til å bli utvist raskere fra motoren , noe som betyr at den kan produsere mer kraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95953.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger