Hvordan øker jeg Range på en nøkkelfri lås Fob for en 2003 Toyota Tundra?

En Toyota Tundra keyless entry system med begrenset rekkevidde gir ut et svakt signal til kjøretøyet. Det vanligste problemet for et svakt signal er en døende batteri eller batterier i keyless entry fjernkontrollen. Endre fjernkontrollens batterier øker styrken på signalet, men etter å gjøre det, må du programmere fjernkontrollen til å jobbe med keyless entry system. Du trenger
Replacement batterier
Vis flere instruksjoner
en

Trykk ned på batteriet luke på baksiden av nøkkelfri fjernkontroll og skyve døren åpen. Fjern batteriene fra sin posisjon. Se på diagrammet under der batteriene gå og sette inn de nye batteriene inn i kammeret som anvist av diagrammet.
2

omprogrammere den nøkkelfri inngang til Tundra. Begynn med nøkkelen ut av tenningen med bare førerdøren åpen og ulåst. Sett nøkkelen i tenningen, og trekk nøkkelen ut. Gjør dette en gang til.
3

Lukk og åpne førerdøren, og deretter åpne og lukke døren igjen. Sett nøkkelen i tenningen, og trekk nøkkelen ut. Du må fullføre dette trinnet innen 40 sekunder etter fullført trinn to.
4

Lukk og åpne førerdøren, og deretter gjøre dette på nytt. Sett nøkkelen i tenningen og lukker førerdøren. Vri nøkkelen til "On" posisjon uten å starte motoren, vri nøkkelen til "Off" posisjon og fjern nøkkelen fra tenningen. Den makt dører låse deretter låse seg selv indikerer vellykket inntreden i programmeringsmodus. Du må fullføre dette trinnet innen 40 sekunder etter fullført trinn tre.
5

Trykk på "Lock" og "Lås opp" knappene sammen i 1,5 sekunder innen 40 sekunder av kjøretøyet inn i programmeringsmodus. Rett etter å gi slipp på låsen og låse tastene, trykk på "Lock"-knappen av seg selv, og hold den inne i to sekunder. Dørene låser og låser opp, noe som indikerer vellykket programmering av fjernkontroll. Åpne førerdøren for å avslutte programmeringsmodus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95920.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger