Slik tilpasser et 2005 Toyota Tacoma

Toyota har laget lastebiler siden 1935. Den Tacoma har vært i produksjon siden 1995 og bærer på tradisjonen med robuste, pålitelige og praktiske lastebiler som selskapet har blitt kjent for. Tacoma er også et godt utseende, stilig bil som tar godt til noen velvalgte endringer, enten det er noe så enkelt som en girkule eller mer forseggjort som en kompressor konvertering som vil legge stor kraft til motoren. Du trenger
Socket sett og skralle
Spesialitet automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Endre utvendig. Det er noen oppgraderinger som kan utføres på Tacoma eksteriør som kan gjøre det ser langt mer elegant. På forsiden, gir en Bull Bar fra Westin Tacoma et mye mer aggressivt utseende, med sin kombinasjon av solid runde rør og metall skid plate utformet for å beskytte fronten undersiden av lastebilen. Etter det, installere oppgradert belysning fra et selskap som piaa å gi Tacoma en mer målrettet utseende. N-fab gjør fine stigtrinn for Tacoma at bistand inngående og utgående for beboerne.
2

Oppgrader hjulene. Erstatte aksjen og relativt små legeringer at Tacoma kommer med i lager skjema med et større sett med felger og dekk. Ikke bare vil det se bedre ut, men du vil også øke manøvreringsevnen av lastebilen. Sjekk ut utvalget av hjulene fra en Internett-basert selskap som Tire Rack, hvor det er et bredt utvalg av ettermarkedet legeringer som passer de fleste smaker og budsjetter.
3

Endre motoren for mer kraft . Start ved å installere en kald luftinntak, noe som vil levere kaldere, tyngre luft til motoren, noe som resulterer i høyere motoreffekt. På eksos siden av ting, installere et sett med overskrifter og en fri-flyt eksos er en annen smart oppgradering som vil legge enda mer kraft til motoren. Magnaflow gjør en meget høy kvalitet rustfritt stål lyddemper som erstatter Tacoma aksjer lyddemper. TRD (Toyota Racing Development) har utviklet en supercharger kit for Tacoma som gjør stor kraft og som kan monteres på et eksempel som ikke allerede er kompressormatet.
4

Forbedre stoppe strømmen av Tacoma med kryssborede rotorer og ytelse bremseklosser. Etter det kan du installere et sett med flettet stål bremseslanger som vil forbedre bremsepedalen føle og gjøre det lettere å modulere din bremsing.
5

tilpasse interiøret. Et annet aspekt av Tacoma som tar godt til forbedringer er det indre. Bytt ut gulvmatter med tilpassede matter, dekker de originale setene med flere stilige setetrekk og installere et sett med boret legering pedaler. Avrunder de kosmetiske endringene med en ettermarkedet rattet fra et selskap som MOMO og en legering girkule fra Sparco. Her installere en ettermarkedet lydanlegg for å gjøre Tacoma et bedre sted å tilbringe tiden din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95295.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger