Slik Lavere en 1994 Honda Accord

Senking av 1994 Honda Accord vil resultere i forbedret håndtering, men bare hvis det gjøres riktig. En vanlig feil er å klippe fjærene for å senke bakkeklaring. Å gjøre dette betyr lavere bilen, men det resulterer i en ekstremt harde ritt og kompromittert håndtering i humpete svinger. Den beste metoden er å installere en ettermarkedet spankulere forsamlingen som bruker spesifikke spiralfjærer og gjenget struts med spesielle ventiler for å opprettholde god håndtering kontroll. Prosjektet kan gjennomføres ved den gjennomsnittlige hjem mekaniker i et par timer, og krever bare grunnleggende mekaniker verktøy. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Socket satt
Wrench satt
Hammer
snuse bar
Vis flere instruksjoner
en

Posisjon bremseklosser bak bakhjulene. Heve bilen ved hjelp av gulvet jack og plasser bukker under fronten sub-frame. Senke gulvet jack og tillate vekten av kjøretøyet som skal understøttes av bukker. Dette vil hindre skade hvis gulvet jack mislykkes. Fjern forhjulene ved hjelp av hjulmutternøkkel og sette hjulene og slepe nøtter til side.
2

unbolt øvre strut mount fra rammen av bilen ved å fjerne feste mutterne som ligger under panseret på strut tårnene. Fjern bremseslangen braketten fra styringsgruppen knoke med en 10 mm fastnøkkel. Fjern den fremre bremsekalippernes ved å fjerne de 12 mm caliper bolter med en skiftenøkkel, skyv bøylen fra rotoren og henge det ut av veien med et stykke kleshenger. Fjern den nedre strut mount bolt som fester nedre strut mount til nedre kontroll arm. Lirk strut fra nedre kontroll arm ved hjelp av en lirke bar. Lå spankulere montering til side.
3

Monter erstatning spankulere montering i henhold til instruksjonene som følger med enheten. Deler variere fra ett kit produsent til en annen slik at ikke alle samlinger er bygget på samme måte. Forlate den nedre våren abbor litt løs for å gjøre justeringen lettere etter monteringen er installert. Sett i den nedre strut mount fra den gamle spankulere på den nye strut.
4

Installer den nye spankulere i omvendt rekkefølge. Skyv forsamlingen inn i åpningen på toppen og linje opp de øvre strut mount bolter med spankulere tårn skruehullene. Starte vedlegget nøtter ved å skru dem på øvre strut mount bolter for hånd. Sett i den nedre spankulere montere på nedre kontroll arm. Trekk til alle skruene godt og installere hjulet. Gjenta prosedyren for de resterende hjulene.
5

senke bilen ved å heve den av bukker med gulvet jack og senke jack til hjulene bare berører bakken. Trekk til hjulmutrene en siste gang senk rattet helt til bakken.
6

Plasser bilen på nivå fortau, og justere kjørehøyde med hakenøkkel leveres i senkesett å flytte lavere våren abbor opp eller ned etter behov. Mål fra fender til bakken og sørge for at alle fire hjørnene i samme høyde. Stram den nedre våren abbor. Ha en fire-hjulet justering utført hos din lokale bilverkstedet for å tilbakestille justeringsmerkene vinkler som har blitt forstyrret under installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95292.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger