Highlander takstativ Installasjon

Takstativet er et element som er festet på taket av bilen for å holde ulike elementer for eksempel bagasjeavgift eller sykler, avhengig av hvilken type som er kjøpt. Disse kan være uttrekkbare takstativet eller de som forblir samme størrelse. Takstativet som kan brukes med Highlander gjør varierer, men de generelle instruksjonene forblir den samme. Deler og verktøy

Denne oppgaven tar ikke veldig mye i form av verktøy. Du trenger en skiftenøkkel og - i noen tilfeller - en skrutrekker, avhengig av takstativ som du har. Å rengjøre deler før du installerer dem, bruke et mykt håndkle med isopropylalkohol.

Alle nødvendige deler som du trenger bør inkluderes i takstativet pakken. Selv om disse delene varierer, er det minste du bør ha to load barer, fire rekkverk føtter, endestykker for hver ende og håndtakene. Sjekk vekten kapasiteten og styrken på takstativet før du begynner å sørge for at det er egnet.
Putting Rack Sammen

Åpne alle dører for kjøretøy for installasjon. Ta de to load barer og sette dem inn på riktig sted i foten enhet. Søylene, når den er i riktig posisjon, vil være parallelle med hverandre. Foten enhet er laget av et tungt fiber og disse festes til kjøretøyets tak. Når lasten barer er satt riktig, vil hengslene møte bak på bilen. Plasser endestykkene inn i de åpne endene av stengene. Dette vil låse dem på plass i foten enhet.

Sett de stroppene på siden av enheten under takstativet og knytte dem til å sikre dem på plass. Finn de fire stropper nær hjørnet av barene, ta feste-deler og trekk dem med en skiftenøkkel, roterende med klokken. I de tilfeller hvor hullene ikke blir boret hvor de skal festes, bore dem først, ved hjelp av egnede borkroner. Når du kjøper en pakke, vil den korrekte borekronen bli inkludert. Når stroppene er festet, er foten enhet festet til taket.
Avsluttende Installasjon

Finn hullet som brukes for å stramme stroppene- -under som er den hvor håndtaket går. Sett håndtaket bitene godt inn hver pre-laget hull. Lytt til det å knipse på plass. Sjekk alle stropper, fester og last barer å sikre at de er fast og stabil. Fire unbraconøkler er utstyrt med mange modeller av takstativet. Holde disse på et trygt sted for når du ønsker å fjerne takstativ.
P Hvis du ikke er sikker på om installasjon av takstativ, er det anbefales at du søker hjelp av en profesjonell, spesielt hvis hullene trenger skal bores. Det koster mindre enn $ 100 for at dette skal gjøres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95276.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger