Hvordan Wire en AEM UEGO

The AEM Universal Eksos Gass oksygen måleren kan kobles til en seriell port-kontakt, slik at du kan sende data til HyperTerminal programvare. Den UEGO sporvidde gir presis, detaljert informasjon om resultatene av en bil mens den kjører og lar bil-tunere og auto syklistene å ringe inn slike variabler som luft til drivstoff blanding. Måleren er utviklet for å fungere med AEM UEGO sensor i stedet for aksjen Oxygen sensor montert i en vanlig bil. Du trenger:
Wire cutters
Wire strippere
Lodd
Loddebolten, Elektrisk tape
Krympslang
Varmepistol
Digital multi-meter

Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen på bilen din
2

Finn følgende ledninger fra bilens ledningsnett system:. 10 til 18 volt strøm og jord. Finn ledningene fra din AES-kontrolleren, trenger du de oransje og brune ledninger.
3

Strip det siste halve centimeter isolasjon fra hver av ledningene. Skyv en to-tommers delen av varmekrymperør enn den ene enden av hver ledning.
4

Vri den røde ledningen fra AEM UEGO tverrsnitt til 10 til 18 volts ledning fra bilen. Trykk på loddebolt til metalltråd før det er varmt og deretter berøre loddetinn til metallet før en eller to dråper smelte av. Fjern loddetinn og jern. På samme måte, den svarte ledningen fra UEGO til jordledningen på bilen. Koble den oransje ledningen til den oransje ledningen fra kontrolleren og den brune ledningen til den brune ledningen fra kontrolleren.
5

Skyv Krympslang over tilkoblinger og krympe den med varmepistol.
6

Koble AEM UEGO til en seriell port for produksjonen ved å kutte en ni-pins kabel nær den mannlige plug-end. Sett digital multi-meter for å oppdage kontinuitet og finne den ledningen som kobles til pin to og ledningen som kobles til pin fem. Når du ser på pluggen, er pinnene nummerert fra venstre til høyre og fra topp til bunn, så pin man er på toppen til venstre, pin fem er øverst til høyre. Den øverste er den siden med fem pinner, har de nederste fire.
7

Twist og loddetinn den blå ledningen fra AEM UEGO tverrsnitt til wire for pin to på seriell port. Koble ledningen til pin fem til bilens bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87665.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger