Slik Lavere en 2002 Mustang

The 2002 Ford Mustang leveres som standard med en 3,8-liters V-6 motor som produserer 193 hestekrefter. Mens denne bilen er ikke en drivkraft på noen måte, det er langsomt blitt mer populært å legge ettermarkedet komponenter til grunnmodellen Mustang. En oppgradering for å øke kjøreegenskapene av 2002 Mustang er å senke den. Å utføre oppgaven på riktig måte, må du fjerne fabrikken fjærer og erstatte dem med senkesett. Disse senkesett har en høyere spring rate - hvor mye vekt som trengs for å komprimere dem - for å kompensere for den reduserte bakkeklaring og sjokk reise. Du trenger
Ratchet
Socket satt
2 Floor knekt
Jack står
fjærkompressor
Needle-nese tang
Kombinasjonsnøkkel sett
Hammer
momentnøkkel
Front senke fjærer
Rear senke fjærer
to nye bakre nedre kontroll arm muttere og bolter
2 Nye parkeringsbrems boltene
Vis flere instruksjoner
Senking Front Suspension
en

Løsne de fremre slepe nøtter, ved hjelp av en skralle og socket. Hev Mustang front end med et gulv jack. Sikre bilen med bukker. Fjern de fremre slepe nøtter og trekker forhjulene fra Mustang.
2

Komprimer spiralfjær hjelp våren kompressor. Denne prosessen varierer sterkt, avhengig av den type kompressor benyttes. Referer til kompressor instruksjoner for spesifikk retning
3

Trekk splinten fra stud på den ytre tie rod slutten -. Styringsgruppen Heise som kobles til styringsgruppen knoke. Løsne mutteren som fester ytre tie rod slutten til styringsgruppen knoke, med en skralle og socket, inntil mutteren når slutten av stud. Hit mutteren med en hammer før de ytre tie rod end utgivelser fra styringsgruppen knoke. Fjern mutteren fra tie rod slutten og tie rod slutten av styringsgruppen knoke.
4

Løsne og fjern stabilisatorstag link, 8-tommers-lange bar forbinder den nedre kontroll arm til svaie bar, ved å holde toppen av det med en kombinasjon fastnøkkel og vri mutteren nederst med en skralle og socket. Trekk stabilisatorstag linken og alle dens komponenter - fire gummiforinger og fire metall skiver -. Fra Mustang
5

Skyv gulvet jack under indre delen av nedre kontroll arm og heve i kontakten til den har lett trykk på den nedre kontroll arm.
6

Trekk splinten fra nedre kuleledd, ball-and-socket felles som forbinder den nedre kontroll arm til styringsgruppen knoke , ved hjelp av nål-nese tang. Løsne kuleledd mutter med en skralle og socket, inntil mutteren er på slutten av kuleledd stud. Trykk på kuleledd mutter med en hammer for å fjerne kuleledd fra styringsgruppen knoke.
7

Løsne og fjern nedre kontroll arm bolter, med en skralle og socket å slå boltene og en kombinasjon fastnøkler, hold nøttene spinner. Senk jack sakte å løsne den nedre kontroll arm fra spiralfjærer og trekk kontroll arm og våren fra kjøretøyet.
8

Fjern våren kompressor fra fabrikken våren og fest den til å senke våren . Komprimere senking våren litt. Siden senking våren er kortere enn fabrikken våren, krever det ikke så mye komprimering til å passe.
9

Plasser spiralfjær isolator, følger med på våren kit, på toppen av spolen våren og sitte våren i setet på den nedre kontroll arm.
10

Plasser kuleledd stud tilbake gjennom styringsgruppen knoke og stramme mutteren til 109-149 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og socket . Sett inn splinten gjennom kuleledd stud og bøy det ben i hver sin retning, ved hjelp av nål-nese tang, for å låse den på plass.
11

Sitt den indre delen av nedre kontroll på gulv jack og øke kontakten til hullene i kontrollgruppen på linje med hullene i rammen. Sett inn bolter og muttere på innsiden delen av kontroll arm og stram dem til 148 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og socket.
12

Plasser stabilisatorstag link tilbake gjennom stabilisatorstag og lavere kontroll arm. Plasser alle komponentene på stabilisatorstag koblingen i riktig rekkefølge, som er: metallskiven, gummi foringen, svaie bar, gummi foringen, metallskiven, metall ermet, metallskiven, gummi foringen, nedre kontroll arm, gummi foringen, metall skive og mutter. Stram mutteren til 11 til 16 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og socket.
13

Sett den ytre tie rod slutten tilbake i styringsgruppen knoke og stram mutteren til 36-46 fot-pounds , ved hjelp av en momentnøkkel og socket. Sett inn splinten i tie rod slutten stud og bøy metall ben i hver sin retning for å låse den på plass.
14

Juster våren etter behov slik at den ordentlig på plass i festene, og fjern deretter våren kompressor.
15

Gjenta trinn 2 til 14 for våren på den andre siden av Mustang.
16

Place forhjulene tilbake på Mustang og hånd- trekke til mutrene. Hev Mustang fra bukker, med gulvet jack, og senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene til 100 fot-pounds, i en krysser mønster, med en momentnøkkel og socket.
Senking Bakhjulsoppheng
17

Hev baksiden av Mustang med gulvet jack og støtte kjøretøyet ved å plassere bukker under rammen skinner. Senk Mustang så vekten er bare holdt av bukker og fjerne gulvet jack.
18

Trekk blokkeringsfrie bremser sensor ledningen fra parkeringsbremsen styrekabelbraketten. Løsne og fjern bolten som fester parkeringsbremsen kabelen til den nedre kontroll arm og kast bolt. Trekk til håndbremsen braketten fra kontroll arm.
19

Place en etasje jack under midten av bakre drivaksel og heve den før den kommer i lett kontakt med aksel. Plasser en annen etasje jack under punktet hvor den nedre kontroll arm kobles til bakakselen. Løsne og fjern bolten og mutteren som fester nedre kontroll arm til akselen og kast mutter og bolt.
20

Nedre gulvet jack under kontroll arm og langsomt til våren er fullt pakket ut. Trekk våren fra mount sin.
21

Plasser den nye øvre våren isolator, følger med senkesett, på toppen av den bakre senke våren, med den lange delen går inn i våren. Sitt våren på toppen av den nedre kontroll arm, med våren sitteplasser godt inn i gummi isolator på kontroll arm.
22

Hev nedre kontroll arm med gulvet jack til sine hullet er på linje med hullene på bakakselen. Sett inn en ny bolt gjennom aksel og nedre kontroll arm og hånd-stramme en ny mutter på bolten.
23

Gjenta trinn 2 til 6 for våren på den andre siden av Mustang.

24

Sakte heve den bakre drivaksel til den øvre våren isolatorer sete ordentlig inn mounts på rammen. En assistent vil gjøre denne prosessen enklere ved å lede fjærene som du heve akselen.
25

Stram de nedre kontroll arm muttere og bolter til 71-97 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en socket .
26

Plasser parkeringsbrems kabler og braketter på nedre kontroll armer på begge sider av Mustang og stram nye bolter med en skralle og socket. Sett inn blokkeringsfrie bremser ledningene tilbake inn i Parkeringsbremsevaier parentes.
27

Hev Mustang fra jack stands, ved hjelp av et gulv jack, og senk Mustang til bakken.
28

Ta bilen til en justering butikken umiddelbart, å ha en profesjonell justering utføres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87098.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger