Hvordan Plumb en Turbo

VVS en turbo krever hooking opp egendefinerte rør for å koble turbolader til intercooler enhet. En andre turbo rør seksjon forbinder mellomkjøleren til motorens gasspjeld, slik at turboladeren for å tvinge luft under trykk inn i motoren. Turbo intercooler rør kan kjøpes som komplette byggesett fra ulike ettermarkedet produsenter, eller skreddersydd for ditt oppsett av en fabrikasjon butikk. Alternativt kan tilpassede silikon rør kits brukes. Men disse oppsett er ikke ideelt, da silikon har en tendens til å strekke og bøye i henhold turbotrykk, som tilbyr dårlig ytelse sammenlignet med metall intercooler rør. Du trenger
Intercooler nedløpsrør
Intercooler up-rør
Gummi rør innredninger
Ratchet fastnøkkel og socket sett
Die jeksel
Vis mer Instruksjoner

en

Monter intercooler nedløpsrør mellom turbolader uttaket og intercooler innløpet. Mest ettermarkedet kits har flere segmenter for intercooler rør, noe som gir enkel installasjon. Hvert segment mellomkjøler rør sikrer til den neste med en gummi-rør montering, festet til rørene ved to slangeklemmer. Stram alle de ulike slangeklemmer hele intercooler rør system med en pipenøkkel, slik at tilkoblingene får en lufttett. Hvis du installerer en tilpasset fabrikkert intercooler nedløpsrør som ikke har ikke rørdeler, kutte modifisering av fender liners eller støtfangeren foran forsamlingen kan være nødvendig å passe ned-pipe, avhengig av bilmerke og modell.

2

Monter intercooler opp-røret mellom intercooler stikkontakt og gasspjeld. I likhet med intercooler nedløpsrør, vil opp-røret sannsynligvis være i flere segmenter i de fleste ettermarkedet kits. Single-segment tilpasset opp-rør kan kreve lignende cutting endring av fender brønner eller støtfanger. De opp-rør ruter fra intercooler tilbake i motorrommet, sikring til motor effekt kroppen med en gummi montering og slangeklemme.
3

Installer en blow-off ventil på intercooler opp-pipe. Blow-off ventiler betjenes under økt ladetrykk nivåer, slik at overflødig turboladet luft å unnslippe intercooler rørsystemet når du lar motoren gass. Mest produksjon turbo biler er utstyrt med et lager blow-off ventil. Imidlertid kan disse ikke passer, eller kreve modifikasjon for å passe på den tilpassede intercooler rør. Vurder å kjøpe en universell ettermarkedet blow-off ventil, som bolter direkte på intercooler opp-pipe blow-off ventil flens uten modifisering.
4

Bruk en pipenøkkel for å feste alle diverse intercooler slangen klemmer etter noen kjøring økter. Den gummi beslag har en tendens til å strekke seg når først utsettes for varme og trykk i turbo-systemet. Dette kan føre til økt press lekkasjer eller frakoblet intercooler rør segmenter. Slangeklemmene og gummi beslag bør forbli sikker når refastened for første gang. Men det er en god ide å sjekke alle de intercooler slangeklemmer for tetthet når du utfører vanlig kjøretøy vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87092.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger