Hvordan jeg installerer en Block Heater på en F-350 Turbo Diesel?

Motor blokktermostater tillate deg å holde motorblokken og bunnpannen av lastebilen din varm selv om bilen er parkert i kaldt vær. Dette er spesielt nyttig for dieselmotorer siden dieseldrivstoff vil gele i kaldt vær. Dette er grunnen til Ford-fabrikken-installerer blokktermostater i heavy-duty F350-modellene er utstyrt med 6,0-liters Powerstroke motor. Sette opp fabrikken motorvarmer er en enkel prosess for å avgjøre om din F350 har strømledningen allerede festet, eller hvis du trenger å kjøpe en separat. Du trenger
Block-varmeapparatet strømledningen
Vis flere instruksjoner
en

skyve under din F350 er passasjersetet foran hjulet godt og finn motorvarmer plugg, som er en rund gjenget enhet montert til venstre i motorblokken fryse plugg, like over starteren. Motorvarmer er integrert i motorblokken, så alt du vil se er strømkabelen plug-in. Alle F-350 6,0-liters Powerstroke motorer er fra fabrikken utstyrt med en motorvarmer. Innkjøp av motorvarmer alternativet legger bare strømledningen for tilkobling.
2

Se bak passasjersiden foran slepekrok for motorvarmer strømledningen. Ford bunter ledningen ut av veien bak slepekrok så det vil ikke dra eller bli fanget på noe. Hvis du ikke ser strømledningen der, kan du bestille en fra din lokale Ford forhandler.
3

Plugg strømledningen inn motorvarmer. Når du har fjernet strømledningen fra sin posisjon bak passasjersetet foran slepekrok, koble den til motorvarmer plug-in, og kjør deretter strømledningen til en standard tre-spiss stikkontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87021.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger